Uusia tuulia - blogi muuttaa

blogi, uutta vanhaa vihreää,

Monet ovatkin jo varmaan kuulleet, että molemmat Kaakon Viestinnän blogiportaalit, Starbox ja Pontti, lopetetaan maaliskuun lopussa. Tämä tieto tuli bloggaajille ja varmasti monille muillekin yllätyksenä, ja se sai miettimään blogin tulevaisuutta. Mulle oli alusta alkaen jotenkin selvää, että lopettamassa en ole. Vaikka motivaatiota onkin bloggaamiseen saanut hakea jonkun aikaa, en halua heittää pyyhettä kehään.

Kirjoittaminen on ollut mulle henkireikä ja harrastus, ja se on avannut mulle ovia vaikka ja mihin. Oon saanut tutustua mahtaviin ihmisiin, päässyt kirjoittamaan lehtiartikkeleja ja saanut tehdä yhteistyötä huikeiden brändien kanssa. Oon saanut jakaa mun ilot ja surut, kertoa hyvistä löydöistä sekä inspiroida teitä lukijoita.

blogi, uutta vanhaa vihreää,

Joten lyhyen harkinnan jälkeen päätin avata mun vanhat blogspotin sivut uudistettuna, mutta vanhojen - siis todella vanhojen - postausten kera. Maaliskuun loppuun asti voitte lukea mun postaukset siis sekä täältä Starboxista, että mun uusilta sivuilta. Kaikki tänne kirjoittamani postaukset ja muistot siirtyvät mukanani myös uusille sivuille. 

Ehkä tämä on se uusi alku, mitä olen tässä jo hetken metsästänyt. Toivottavasti seuraatte mukanani uusia tuulia kohti! <3

Uudet sivut löytyvät osoitteesta: https://uuttavanhaavihreaa.blogspot.com/