Lastenhuoneen projekti osa 1

Hei vain!

Kävipä eräänä aamuna niin, että poikien kerrossänky romahti esikoisen ollessa vielä yläsängyssään. Onneksi kuopus oli juuri noussut alasängystä pois. Yläsängyn säleikköä kannatteleva valmiiksi kiinnitetty lista irtosi, ja esikoinen sai päähänsä kuhmun ja pienen haavan. Liike, josta sänky reilu vuosi sitten hankittiin kantoi kyllä hyvin oman vastuunsa ja korvasi reilusti kaiken meille takaisin. Tukesille on ilmoitus vielä tekeillä, jotta vastaavaa ei tapahtuisi muille. Selvisimme siis säikähdyksellä! Tapauksesta seurasi poikien (pienen) huoneen uusiksi laittaminen, sillä kerrossänkyä meille ei enää tule.

Hankittiin pojille omat jatkettavat (tukevat) sängyt Ikeasta, sänkyjen alle lelulaatikot, ja purettiin huoneen rikkinäinen lelulipasto (vihdoin) "polttopuiksi", jotta saatiin pieneen tilaan kaksi "alasänkyä" mahtumaan. Saatiin samalla tehtyä hammasta purren pitkään aiottu leluinventaariokin. Olen ollut tähän asti jotenkin hukassa lastenhuoneen sisustuksen suhteen, eikä minulla ole siksi juurikaan kuvia "vanhasta" huoneesta. Nyt kerrossängyn purkamisen myötä sain inspiraation, joka oli vain pakko kaikista kiireistä huolimatta päästä toteuttamaan - vihdoin selkeä visio!

Huone on vielä muutamaa somistetta, uutta seinämaalia ja ehjiä vaatekaapin ovia vailla (joo'o, meillä tuppaa hajoamaan vähän kaikki, mihin pojat koskevat). Esikoinen on toivonut jo pitkään vihreitä seiniä, joten sellaiset hän vihdoin saakoon. Etsinnässä on pehmeä ja vaaleahko harmaanvihreä sävy, jolla maalataan seinistä vain puolikkaat. Maalaus menee ainakin toukokuulle, joten huoneen valmistumisessa vielä kestää, mutta en millään malta olla aloittamatta postaussarjaa.

Aloitetaan siis inspiraatiokuvista, joita olen kerännyt ajan mittaan Pinterestiin (KLIK). Inspiraatiokuvissa tavaraa on tosin hieman liikaa, mutta runsaalla otteella somistetut kuvat ovat herkullisia! Jo nyt uusien sänkyjen ja uuden järjestyksen myötä poikien huoneessa on sitä tunnelmaa, jota olen hakenut jo pitkään. Kerrankin siis visio ja lopputulema vastaavat toisiaan (vaikkei huone ihan valmis vielä olekaan). Seuraavassa postauksessa esittelen huoneen nykyisestä kuosista "teasereita" ja viimeisessä sitten huoneen laajemmin valmiina :) !

Tässä teille siis supersuloisia inspiraatiokuvia lähteineen, olkaapa hyvä!

Iloisia kevätpäiviä toivotellen - Kiitu

Tuosta petroolin värisestä sänkykatoksesta se inspiraatiotulva sitten käynnistyi!
Ihania sävyjä

@oh.eight.oh.nine -Instagramiin pääset TÄÄLTÄ.

Viirejä, ihania sävyjä ja puuleluja

 Decouvrir lendroit du decor -blogiin pääset TÄÄLTÄ.

Jälleen viirejä, ihania vanhoja huonekaluja ja puisia leluja! Kaapin harmaanvihreä sävy on lähellä sitä, mikä poikien huoneen seiniin tulee.

The way we stroll -blogiin pääset TÄÄLTÄ

Tällaiset seinät olisi tarkoitus toteuttaa!

Lili in wonderland -blogiin pääset TÄÄLTÄ.