Lastenhuoneen projekti osa 2

Luonnonmateriaaleista valmistettu unisieppari valvoo kuopuksen unta ja sopii hyvin yhteen Ferm Livingin Native-tapetin kanssa. Esikoinen nukkuu sänkykatoksen suojissa.

Noniin, kakkososaa pukkaa!

Kirjoitin siis joku aika sitten lastenhuoneprojektin ensimmäisen osan (KLIK), ja nyt esittelyssä olisi tämän hetkisestä tilanteesta jonkin verran kuvia. Huone ei ole vielä valmis, mutta oikein hyvällä mallilla jo! Seinät kaipaavat vielä vaaleaa harmaanvihreää sävyä sekä pulpetin yläpuolelle vanhaa opetusjulistetta (en millään tahdo löytää mieluista), ja harkinnassa ovat ikkunaseinälle aktiivisille pojan koltiaisille mahdollisesti myös valkoiset puolapuut! Myös katto kaipaa koukkuja, jotta saadaan kukka-amppeli ja isomman pojan sänkykatos asianmukaisesti ripustettua (nyt ne roikkuvat verhokiskosta).

Amppelissa roikkuu muuten ilmaa tehokkaasti puhdistava kasvi, kultaköynnös. Kasvi on syötynä myrkyllinen, mutta pojat eivät yllä siihen ja tietävät hyvin, ettei huonekasveihin saa muutenkaan koskea. Kukille saa kuitenkin jutella, jotta kasvavat paremmin (rakkaalta mummilta lapsena opittua). Täytyy myöntää, että noudatan tätä neuvoa nykyisin ja kasvini kukoistavat - kerrankin! ;) Otin kultaköynnöksestä pistokkaan juurtumaan lasiin. Katsotaan onnistuuko lisääminen! Täytyy höpötellä sille kovasti :D.

Kultaköynnös puhdistaa tehokkaasti huoneilmaa. Tyynyt esikoisen sängyssä: Ferm Living, Anno ja House of Rym. Viirinauha: Numero74

Viimeistään kesäkuussa kuopuksen syntymäpäivillä maalin on oltava lastenhuoneen seinissä, mutta täysin valmista tuskin siiheksikään saadaan. Kesällä tuppaa olemaan kaikenlaista projektia sekä opintoja, ja parvekekin täytyisi muuttaa taas varastosta kesähuoneeksi! Kamerassa on myös kakkukuvia (reseptiä tiedossa) sekä kuvia eräästä ikivanhasta huonekaluaarteesta, joka kotiutui meille viime viikolla.

Tässä teille kuitenkin nyt maistiaisia lastenhuoneesta, olkaa hyvä!

Iloa ja aurinkoa kevätpäiviinne! Vai joko se on kesä? -Kiitu

Vanha kansakoulun pulpetti tuo ihanaa väriä ja tunnelmaa vaaleaan tilaan. Se myös istuu täydellisesti huoneen (tähän asti) epäkäytännölliseen syvennykseen. Numeropussukat: House Doctor
Suloiset virkatut nallet (tumma sekä vaalea) ovat siskoni entisen kollegan käsityötä.
Esikoisen sängyn viereisellä seinällä on pienen pieni kirjasto vanhoine sekä uusine satukirjoineen. Unisieppari valvoo myös esikoisen unta ja ihana pieni pilviyövalo valaisee hennosti pimeän huoneen aina tarvittaessa. Hyllylle kertyy myös esikoisen keräämiä erilaisia kauniita kiviä.
Ajaton, omasta lapsuudestakin tuttu Brion junarata on kovassa käytössä.
Sänkykatos on Ellokselta ja sängyt sekä sängynaluslaatikot Ikeasta.
Vanha puhelin on kirpputorilöytö ja puiset nuken kalusteet ovat ukkini aikanaan äidilleni nikkaroimia. Virkattu peitto on äitini käsialaa ja lammaskeinu hankittu muutama vuosi sitten Askosta.
Vaikka ihan valmista ei vielä olekaan, niin kyllä täällä kelpaa jo leikkiä ja nukkua makoisasti!