Lauantainen brunssi Scandic Patrialla

Kahdenkeskistä aikaa puolison kanssa - onko sellaista? Varmaan jokainen pienten lasten vanhempi tietää miten vaikeaa sitä on toisinaan järjestää. Meillä on vieläpä elämäntilanne opintojen ja töiden suhteen sen laatuinen, että kahdenkeskisen ajan järjestäminen on liki mahdotonta. Olemme toki tottuneet kiireeseen, ja osaamme asennoitua siihen vain ohimenevänä vaiheena, mutta toisinaan niitä yhteisiä - kodin ulkopuolella vietettyjä - hetkiäkin kaipaa.

Lappeenrannan Scandic Patrian ravintola Torillan tiloissa on lauantaisin brunssi klo 11.30-14. Brunssi järjestettiin tänään ensimmäistä kertaa. Voitte kuvitella riemun, kun saimme järjestettyä lapsille kaitsijat! Pääsimme siis viettämään kahdenkeskistä aikaa pariksi tunniksi nauttien herkuista! Sääkin suosi - ilma oli kuin morsian.

Saimaa sulaa ja satama herää eloon

Mitäpä Patrian brunssi sitten piti sisällään? Herkkuja niin suolaiseen kuin makeaankin makuun oli mielettömän kattava valikoima - löytyi mexico-herkkuja, runsaasti kasvisvaihtoehtoja, kanaa, lihapullia, pekonia, röstiperunoita, puuroa, jugurttia ja smoothieita. Lista voisi jatkua loputtomiin! Valikoimassa oli paljon sellaista, mitä en ole muilla brunsseilla nähnyt tarjottavan. Omat suosikkini olivat salaattibuffet sekä jälkiruokapöytä kaikkine hedelmineen, kakkuineen ja makeisineen. Jälkiruokapöydällä odotti myös ihana yllätys - tarjolla oli suosikkikaurakeksejäni, joita ilman eivät päiväni lähde käyntiin kotonakaan. Kaurakeksi on kahvin paras kaveri! Mies - yllättäen - täytti lautasensa pekonilla, kaloilla, lihapullilla, nakeilla, kanamunilla ja muilla proteiinipitoisilla herkuilla. Brunssin valikoimasta löytyi syömistä ihan jokaiseen makuun. Lisäksi palvelu oli ihanan lämminhenkistä ja sydämellistä.

Valikoimassa oli runsaasti myös kasvissyöjille sopivia vaihtoehtoja
Jälkiruokia
Brunssi vastasi miehisiäkin odotuksia - syötävää riitti jokaiseen makuun!
Lämminhenkinen henkilökunta

Ravintolassa oli ihana lounge- henkinen tunnelma. Tietysti sisustusfriikkinä kiinnitin huomiota myös sisustuksellisiin seikkoihin. Erilaisia valaisimia oli runsaasti, ja valoa olikin hyödynnetty tunnelman luojana persoonallisin ottein oikein kiitettävästi. Ravintolan täyttyessä brunssia nauttimaan tulleista asiakkaista, rauhallinen tunnelma säilyi edelleen. Tila ei ollut ollenkaan meluisa, ja siellä oli pöytiä moniin tarpeisiin. Pikkuvauvan äiti saattoi käydä rauhallisempaan nurkkapöytään, jotta vauvakin sai syödäkseen, perheet lapsiparkin yhteyteen, ja maisemista nautiskelevat ikkunapöytiin. Huomioni kiinnittyikin lasten alueeseen - tilaan johon lapset voivat syötyään siirtyä leikkimään aikuisten vielä ruokaillessa. Lasten alueen välittömässä läheisyydessä oli ruokapöytiä, joten vahtiminen onnistui vanhemmilta huoletta syömisen yhteydessä. Lasten leikkialue on rajattu lasisilla seinillä, joten leikkimelu ei häiritse muita ruokalijoita laisinkaan. Voinkin suositella Patrian brunssia lämpimästi ihan kaikille, myös lapsiperheille!

Raikas lounge-henkinen ruokalutila Tilassa on käytetty paljon erilaisia valaisimia, joista tämä on ykkössuosikkini Baaritiskin upeat valaisimet

Scandic Patria sijaitsee Lappeenrannan suosituimpien nähtävyyksien ja keskustan palveluiden välittömässä läheisyydessä historiallisen Lappeenrannan Linnoituksen kupeessa, joten ihanan herkuttelukokemuksen jälkeen saatoimme käydä vielä kävelyllä Linnoituksen ja sataman alueella kauniista maisemista ja kevätilmasta nauttien. Jos aikaa olisi ollut enemmän, olisimme poikenneet vielä sataman laivaterasseilla, jotka olivat jo auki. Tuntuu että talvisin kovin hiljainen kaupunki on heräämässä jälleen henkiin! Kotiin palattuamme huomasimme Joutsenten tulleen osittain sulaneelle lahdelle ruokailemaan. Kevät on todellakin täällä!