Oman kodin harmoniaa

Sen pidemmittä puheitta, tässä teille elokuisia otoksia meidän kodista! Eikö olekin ihanaa, kun tulee syksyn hämärä ja voi taas luoda tunnelmaa kotiin kynttilöillä? 

PS. Valkoinen Paletti löytyy myös Facebookista(/valkoinenpaletti) ja Instagramista(@valkoinen_paletti), ja Pinterestiä käytän nimellä Kiitu :).

PPS. Kaipaan olohuoneeseen vaihtelua maton suhteen ja olen vailla inspiraatiota. Otan vastaan vinkkejä kauniista ja kohtuuhintaisista villamatoista (koko vähintään 200x290)! En kaihda hyvin pidettyä käytettyäkään :). Voit vinkata kommenttikenttään, tai yllämainituissa some-kanavissa! 

PPPS. Olethan huomannut, että jokaisen postauksen alaosassa on musta tähti, jota painamalla kerrot minulle tykänneesi postauksesta!

No nyt sen pidemmittä puheitta ja niin edelleen. Niitä kuvia, olkaa hyvä!

Eikös olekin ihana tuo lastenhuoneen tapetti?
Olohuoneen ja keittiön välisellä seinällä oli aiemmin minun maalaamani sinisävyinen abstrakti akryyliteos, mutta vaihdoin vaitelun vuoksi tilalle alkujaan lastenhuoneeseen hankitun kuoriaisjulisteen. Olin pienenä ötökkäfani ja omat pojat tykkäävät myös, joten aiheenahan tuo on meille enemmän kuin passeli -vaikka sitten paraatipaikalle!