Peku ja taupen värinen uusi ihanuus

Pitkästä aikaa kirjoitan blogiin! Todellisuudessa pidän vain 15min tauon opiskelusta. Välillä tuntuu hurjalta tämä kurssien päällekäin suorittaminen pikkulapsiarjen keskellä, mutta asenteella painetaan eteenpäin.

Sitten aiheeseen. Pekua en ole tainnut täällä vielä esitelläkään. Peku on 2008 kesällä minulle Rekku Rescuen kautta kotiutunut löytökissa. Pekua on tituleerattu sisustuskissaksi, mutta silloin kun Peku minun luokseni muutti, ei kotonani ollut valkoista lainkaan. Nykyisin pieni kolli kyllä istuu sisustukseenkin paremmin kuin hyvin

Kotona on tapahtunut jonkin verran muutoksia viime aikoina. Myin muun muassa kaksi vanhaa sohvaamme pois, jotka eivät tahtoneet kunnolla mahtua tähän nykyiseen kotiimme, ja hankin tilalle vain yhden, sillä se riittää pieneen kolmioomme aivan vallan mainiosti. Sain vinkin "sisustuspiirien" kautta eräästä sohvasta ja rakastuin oitis! Tuo hurmaava Pohjanmaan kalusteen Suomessa valmistettu Chic-sohva on ihanan kevyt ja ilmava. Upeat yksityiskohdat sohvatyynyissä ja ihanan pehmeä rusehtavan harmaa sävy (taupe) taittaa hieman lilaan ja elää eri valo-olosuhteissa! Sohvasta tulee parempia kuvia lisää, kunhan saan koko olohuoneen kokonaisuuden valmiiksi. Sohva kaipaa vielä nojatuolia kaverikseen, ja kyttäilen sellaista kirpputoreilta. Jokin vintage-unelma sellaisenaan, tai uudelleen verhoiltavaksi on ajatuksissa, mutta katsotaan. Mitään massa- tai uustuotantoa en huoli.

Nyt kun meillä on vain yksi sohva, sain siirrettyä vanhan kampauspöydän pysyvästi olohuoneen puolelle kukkapöydäksi. Tosin, Peku on sen varannut itselleen, joten se siitä kukka-ajatuksesta! Pöytä on kaunis ja tuo ihanaa kerroksellisuutta tilaan! Ajattelin, että sohva kaipaa kaverikseen uuden maton, mutta kokeilin kuitenkin kääntää kokovillaisen Jalpaikka-maton "nurjan" puolen päälle päin. Ratkaisu osoittautui loistavaksi, sillä tila on nyt paljon entistä ryhdikkäämpi, Käteviä nuo kääntömatot!

Jatkan sepustustani kuvin, sillä täytyy jatkaa opintojen parissa. Synkästä ja myrskyisestä sadeilmasta huolimatta toivotan kaikille oikein tunnelmallista viikonloppua! Yritän palata sorvin ääreen taas mahdollisimman pian!

-Kiitu

Älkää välittäkö pölyisestä pöydästä. Kuvat on vauhdilla räpsitty lasten istuessa ruokapöydässä tänään lounasaikaan. Pieni kurkistus siis arkirealismiin.. aina kaikki ei todellakaan ole tip top. Itseasiassa useinmiten kameran takana on hallitsematon kaaos :D ! Tästäkin kuvasta lelut on vain rajattu pois..