Syksyinen valo ja tunnelma

Ruskan värejä oli havaittavissa jo elokuun puolella

Moikka pitkästä aikaa!

Lapset ovat päiväunilla, joten otetaan hetkestä vaari ja kirjoitetaan nopeasti pieni postaus! Facebook-sivun puolella jo päivittelinkin, että blogi on joutunut sivuraiteille opintojeni vuoksi. Minulla on hurjan tiukka aikataulu juuri nyt, ja opintorekisteriin täytyisi saada 115 opintopistettä (ainakin omien laskujeni mukaan) kevääseen mennessä. Päivisin olen lasten (1-v ja 3-v) kanssa kotona ja illat työstän kursseja ja opinnäytetyötä. 

Toivoisin ehtiväni ulkoiluttamaan kameraa pian, kun ruska on parhaimmillaan. Rakastan syksyä ja sen väriloistoa! Vaikka valokuvaamiselle ei ole ollut nyt juurikaan aikaa, on minulla monta postausaihetta odottamassa ja senkin edestä julkaisematonta kuvasatoa!

Tässäpä teille siis loppukesän ja alkusyksyn fiiliksiä kamerani linssin kautta nähtynä! Paina tähteä postauksen alaosassa, jos mielestäsi onnistuin vangitsemaan lumoavaa luonnonvaloa suurimpaan osaan kuvista (se on ollut tarkoitukseni ja sitä yritän kovasti opetella). Ihanaa syksyä kaikille ja kuullaan taas! -Kiitu

Kaunis elämä on tullut tiensä päähän.
Lumoava valo
Alkusyksyn satoa
Mustikat maistuvat kuopukselle
Ja niitähän riitti..
Sieni sieltä..
Sieni täältä
Ristihämähäkin taidetta
Sisilisko illansuussa
Auringonlaskun aikaan
Komeasti maalasi taivaan
Usvainen lampi
Isä, poika ja nuotio
Iltapalaa