Tunnelmallisen tumma kodin stailaus

Henkarit Terva ja Höyhen mallistoa, laukku kotimainen Tuuni&Loru, mekko Tina Wodstrup, tyynyt Himla ja Greengate

Pääsin stailaamaan kotiani ihastuttavilla ja laadukkailla Sisustus Terva ja Höyhen -puodin tuotteilla. Tummat sävyt sopivat paremmin kuin hyvin kotimme valkoiselle pohjalle ja tuovat seesteistä tunnelmaa pimeneviin iltoihin. Rakastuin erityisesti Himlan tekstiileihin ja vaalean roosaan Tina Wodstrup -merkkiseen mekkoon! Tarkemmat tuotetiedot löytyvät kunkin kuvan selitteestä, ja kuvia on - paljon!

Itämaisvivahteinen tinatarjotin kantaa kauniisti tummanpuhuvaa kynttiläasetelmaa, joka valaisee tarvittaessa illan tullen koko olohuoneen! Tummat ja kovat sävyt tyynyissä sekä torkkupeitossa luovat ihanaa kontrastia luonnollisen pehmeän pellavaisen pohjan kanssa. Greengaten suloinen pikkutyyny kruunaa kutsuvan kokonaisuuden. 

Olen joskus varmasti jo kertonutkin rakastavani erilaisia kontrasteja. Aina kannattaa kokeilla ja rohkeasti yhdistellä toisistaan täysin poikkeavia ja erityylisiä esineitä! Esimerkiksi Greengaten herkät ja romanttiset astiat käyvät yllättävän hyvin yhteen modernimman linjan perinteisiin mustiin Teema-astioihin, eikö vain? Lopputulos kaipasi enää illan hämärää, muutamaa kynttilää palamaan ja uunituoretta pataa pöytään - yhdistelmä olisi omiaan myös joulupöydässä! 

Kyllä, täällä fiilistellään jo hieman joulua. Tiedän ainakin mistä hankin joululahjat aikuisemmalle väelle tänä vuonna! Sisustus Terva ja Höyhen -puodissa on myynnissä muun muassa laadukkaita ja kotimaisia LuinSpa-lannepyyhkeitä, viskikiviä sekä rouheita sisustukseenkin sopivia tölkkicoolereita - tuotteita siis myös miehiseen makuun! Lisäksi esillä on paljon ihania pieniä lahjaideoita sekä myös uniikkeja käsitöitä, ja onpa puodilla oma lahjapalvelunsakin!

Olen aivan rakastunut hempeän vaaleanpunaiseen mekkoon, joka tuntuu olevan esillä vähän joka kuvassa, hups. Mekko olisi kaunis jo pelkkänä sisustuselementtinäkin! Pieni työpisteeni siirtyi kuvausinspiraation vallassa hetken mielijohteesta olohuoneen puolelle ja sai kruunukseen upean industrial-henkisen valaisimen! Olen myös aivan silmittömän ihastunut rouheisiin kivilautasiin, joihin asettelin nahkaisia rannekoruja, joilla voisi viimeistellä tyylikkäästi vaikka pikkujouluasun!

Kaikkia kuvissa mainittuja tuotemerkkejä ja tuotteita saa siis Sisustus Terva ja Höyhen -puodista. Omakotitalon kellarissa sijaitseva tunnelmallinen pikkupuoti viettää lauantaina 1.10.2016 1-vuotis syntymäpäiviään, ja luvassa on tuolloin tarjoilua, tarjouksia ja tuote-esitteilyitä! Nähdäänkö siellä?

Sisustus Terva ja Höyhen -puotiin pääset tutustumaan TÄÄLLÄ.

Tunnelmallisin syysterveisin - Kiitu

Tyynyt Himla ja Greengate, kynttilät Affari, shaali Himla, tarjotin Affari
Lämpimän harmaat astiat Greengate, lasit Hübsch (toimivat kauniisti myös tuikkukuppeina), taustalla naulasta roikkuva virkattu tiskirätti Sisustus Terva ja Höyhen -mallistoa, pöytäliina Himla
Yksiväriset tyynyt Himla, kuviollinen tyyny Greengate, kynttilät Affari
Musta kori Hübsch, tyynyt Himla, henkarit Sisustus Terva ja Höyhen -mallistoa, laukku Tuuni&Loru, mekko, poncho, valkoinen paitis ja harmaa tunika Tina Wodstrupin mallistoa, harmaa huopakassi Affari
Yksiväriset tyynyt Himla, kuviollinen tyyny Greengate, kynttilät Affari, musta shaali Himla
Lämpimän harmaat astiat sekä valkoiset lautas/leipäkoriliinat Greengate
Tyynyt Himla ja Greengate
Pellavainen keittiöliina Himla, vuoka sekä kuviolliset ja lämpimän harmaat astiat Greengate, kuviolliset lautasliinat Greengate
Musta kori Hübsch, laukku Tuuni&Loru, mekko Tina Wodstrup, valaisin Light&Living, tyynyt Himla
Korut useita merkkejä, kynttilä Affari Pussukka Tuuni&Loru
Lasit Hübsch, lämpimän harmaat astiat Greengate, pöytäliina Himla
Tyynyt Himla, pöytäliina Himla, lämpimän harmaat astiat Greengate, lasit Hübsch
Kuviollinen lautanen ja lämpimän harmaat astiat Greengate
Henkarit SIsustus Terva ja Höyhen -mallistoa, laukku Tuuni&Loru, mekko, poncho, paitis ja tunika Tina Wodstrup
Musta shaali Himla, yksiväriset tyynyt Himla, kuviollinen tyyny Greengate, tinalautanen Affari
Pöytäliina Himla, lämpimän harmaat astiat Greengate, lasit Hübsch
Lämpimän harmaat astiat Greengate, lasit Hübsch, pöytäliina Himla, servietit Greengate
Musta kori Hübsch, valaisin Light&Living
Laukku Tuuni&Loru, mekko Tina Wodstrup