Valkoinen Paletti - esittely

Moikka kaikille!

Ajattelin heti alkajaisiksi esitellä itseni, sekä tämän uuden blogini aihealueet. Olen pitänyt leivonta-aiheista blogia joskus aijemmin, ja vaikka blogaaminen sinällään ei ole minulle uutta, naureskelin juuri miehelleni, että minua jännittää hirmuisesti kirjoittaa tämä ensimmäinen postaus! Ehkä syy on siinä, että lifestyle-blogin kirjoittaminen on jo paljon henkilökohtaisempaa, kuin leivosreseptien julkaiseminen. Varmasti osittain myös vaikuttaa portaalin paikallisuus - tätähän saattaa eksyä lukemaan vähän tutummatkin tyypit - kääk!

Blogia siis kirjoitan minä Kiitu - viittä vaille kolmekymppinen opiskeleva perheen äiti, jolla on koko ajan vähintään yksi yleensä kotiin liittyvä projekti tekeillä. Olen äärimmäisen visuaalinen ihminen, ja rakastan kauniita asioita ympärilläni. Kotihiirenä panostan erityisesti sisustukseen. Minussa asustaa jokin luovuushulluus, sillä päivääkään en voi olla vähintään suunnittelematta jotain uutta projektia. Toteutus vaan usein jää suunnitteluvaiheeseen ajan puutteen vuoksi. Rakastan maalata akryyliväreillä, piirtää, sisustaa, leipoa, valokuvata ja laulaa. Karaoke on mitä parasta huvia silloin harvoin, kun vietän vapaailtaa.

Lasten huoneen itse tehtyjä tauluja. Sininen taulu on 3-vuotiaamme maalaama.

Luonto on ollut pienestä pitäen lähellä sydäntäni. En oikeastaan osaa sanoin edes kuvailla, mitä se minulle merkitsee. Ehkä jotain kertoo se, että Avara luonto on lempiohjelmani, ja pienenä saatoin viettää tuntitolkulla aikaa laiturilla mahalteni pyydystellen erilaisia vesieliöitä ämpäriin. Niitä sitten tutkiskelin, ja luonto-opuksista selvitin mitä lajia mikäkin ötökkä oli. Oli minulla sisiliskofarmikin. Elävästi ovat jääneet kahden sisiliskon poikasen nimet mieleen: Leonardo ja Claire. Titanic oli tuolloin kova sana! Leonardo ja Claire pääsivät farmivierailun jälkeen vapauteen - onnellisempi loppu siis kuin Titanicissa. Näitä juttuja riittäisi. Täytyy myöntää, että aivan liian vähän tulee nykyisin tehtyä metsäretkiä, mutta onneksi omasta pihapiiristä löytyy pieni metsän lämpäre ja puistikkoa, enkä voi jättää mainitsematta, että jokaisesta kotimme ikkunasta siintää Saimaa. 

Ketut olivat yksi aamu leikkisällä tuulella. Tätä touhua ihasteltiin ikkunasta käsin.

Mitäpä blogi sitten tulee pitämään sisällään? Haluan jakaa arkipäivän iloja ja inspiraatioita teille lukijoille. Kamera kulkee minulla mukana nykyisin vähän joka paikassa, joten postauksiakin varmasti tulee sen mukaisesti. Luulen kuitenkin, että blogini pääaihealue tulee olemaan sisustus, joka on myös suuri intohimoni. Tarkoitus on tuoda esille elämäni kaunis puoli valokuvin ja vähän kirjoittaenkin.

Toivotan teille kaikille antoisia ja inspiroivia lukuhetkiä Valkoisen Paletin äärellä!