Hello world.

No nyt on sitten blogin muutto takana ja uuden kodin seinät jotakuinkin pystyssä. Muutama laatikko on vielä purkamatta ja pari piilotettuna kaapin nurkkaan. Ne on niitä tulevia "avaan sitten joskus" -laatikoita, joista lapsenlapset jonain päivänä kaivavat ihan koskemattomia vhs-kasetteja.

Koska nyt voi olla niin, että siellä ruudun toisella puolella on joku muukin lukija kuin meidän iskä, niin voisi olla paikallaan hiukan esittäytyä.

(Iskä, jos luet tätä niin viittikkö tuua ens kerralla ruisleipää ku tuut? Kiitti.)

Blogitaivalta on takana tässä vaiheessa lähes 11 vuotta. Huhhuh, se on kuulkaa aika paljon tekstiä. Aloitin bloggaamisen pitämällä neuleblogia. Neuleblogiin idean sain #neulonta-kanavalta, jolla irkkasin. Siihen aikaan tuli istuttua iltaisin koneella tuntikausia irkkaamassa ja neulomassa. Oli hurjan hienoa kun samalla kanavalla oli neuleguruja, niinkuin Kristel Nyberg ja Tuulia Salmela. Siellä me sitten neulottiin ja tohistiin langoista ja huudettiin kilpaa että: "Tissit" aina perjantai-iltaisin. Tiedän, Born to be wild, ja silleen.

Jossain vaiheessa neuleblogi muuttui sitten enemmän kirppislöytöjä käsitteleväksi, sellaiseksi "tyyliblogiksi". Harmi vaan, kun se vaatteiden esittely ja kameran edessä oleminen ei oikein ole minun juttu. Haittasi vähän sitä tyyliblogin pitämistä. Tuosta ajasta ikävä on lähinnä vyötäröä ja niitä mielettömiä kirppislöytöjä joita tuli tehtyä.

Pari vuotta sitten blogi alkoi saada nykyistä muotoaan. Tuli vähän vauvajuttuja, muutama diy-projekti sinne sekaan, vähän kärkkäitä mielipiteitä ja ehkä pikkuisen niitä neuleitakin. Vähän sitä sun tätä. Sellainen yltäkylläinen Rocky Road -suklaa, jonka joka palasta löytyy milloin mitäkin. Tässä tapauksessa muun muassa legoja ja kissankarvoja. Tällaisena se sopii minulle parhaiten ja kuvastaa kirjoittajaansa, joka itsekin rönsyilee milloin mihinkin.

Nyt ollaan sitten täällä Starboxissa. Pitkän matkan jälkeen Äeti on tullut kotiin. Täällä näyttää kotoisalta ja tänne on minun hyvä pikkuhiljaa asettua. 

Jotta tervetulloo uuvvet ja vanahat. Viihtykkee ja viskelkee viestilöetä jos halluutta jottai sanova takasi! (No niin, vedin sitten tämän melkein loppuun, ennen kuin se selkärangassa majaansa pitävä savolainen mönki taas esille..)

Ensi kertaan,

Toodles!