It's oh so quiet

Edellisestä postauksesta näkyy olevan yli puoli vuotta. Puolen vuoden aikana olisi kyllä ollut asiaa useammankin kerran, mutta aikaa ei ollut. Bloggerille kai kun ei voi sanella postausta, tai ainakaan minä en tuollaiseen mahdollisuuteen ole törmännyt.

Tälle hiljaisuudelle, niin kuin aina kaikelle, on kuitenkin ihan käypä selitys. Viimeisen postauksen aikaan meidän perheessä oli kolme jäsentä: Äeti, Karvanaama ja Nappula. Ja tietysti kissa. Blogiin en kuitenkaan siinä vaiheessa katsonut tarpeelliseksi kertoa, että vatsanahkan alla kupli ja myllersi. Perhe odotti uutta jäsentä saapuvaksi.

Siinä missä ensimmäisen lapsen kanssa aikaa tuntui olevan vaikka mihin, nyt sitä ei todellakaan ollut. Nappulan loma päiväkodista kesti käytännössä koko kesän ja aika tuntui juoksevan ohi hirveää vauhtia. Itse laskin aikaa koko kesän ja syksyn ajan raskausviikkoina. Ne tuntuivat huitelevan ohi niin ettei niistä meinannut selvillä pysyä millään.

Kun loppusyksyn aikaan noidat kiersivät tienoota kurpitsalyhdyt iloisesti käsikynkässä heiluen, meille saapui kauan odotettu paketti.

Tuon jälkeen ei sitten ollut aikaa blogille sitäkään vähää. Mutta ei ollut kyllä asiaakaan. Oli vain sitä uuden vauvan tuoksuista sumua, joka saa unohtamaan että pesit hampaat juuri varttia aiemmin, ja joka uskottelee sumussa kulkevalle, että kukaan ei huomaa vaikka tukka olisikin ollut viikon pesemättä ja että maitotahrat kuuluvat ihan normaaliin pukeutumiseen. Vaikka se sumu tällä kertaa olikin suloisen lämmintä, on silti helpotus että kaikkein sakein hernerokka on jo takanapäin.

Viimeisen kuukauden aikana blogin pariin palaaminen alkoi tuntua koko ajan enemmän ja enemmän houkuttelevalta. Olisipahan jotain omaa tekemistä. Saisi hioa hiukan ruostunutta kirjoitustaitoa, eikä tulisi tukittua mm. Facebookin uutisvirtaan ihan niin järkyttävän mittaisia statuksia. Eli tällä hetkellä alkaa taas olla asiaa. Ihan liikaa. Ja nyt on näköjään aikaakin.

Tässä kohtaa toivoisinkin lukijoilta (jos niitä vielä on) toiveita tai ehdotuksia tulevia postauksia koskien. Olisiko mielessäsi joku aihe, josta haluaisit erityisesti lukea?
Viskaa kommenttiboksiin ehdotuksesi, niin yritän toteuttaa toiveen.

Ensi kertaan,

Toodles!