Klipsutin-arvonnan voittajat

Helei!

Paljon kiinnostusta herättänyt Klipsutin-arvonta päättyi puoliltaöin ja tänään pääsin laskemaan osallistujat ja askartelemaan kullekin arvontalipukkeen! 

Arvonta-astia huipputärkeine sisältöineen odottamassa arvontaa.

Osallistujia oli ilahduttavan paljon, kaiken kaikkiaan 49, ellen nyt ihan väärin lipukkeiden määrää laskenut. Kommentteja oli ilo lukea, sillä monet olivat keksineet erittäin luovia käyttötarkoituksia Klipsuttimelle. Itse aloin erään kommentien luettuani suunnittelemaan tennareiden koristelua Klipsuttimilla. 

Sitten asiaan, eli arvontaan:

Arvonnan virallinen valvoja, Tarkastaja Sutinen vahtimassa arvontauurnaa.

Mr. Herraseuralainen nosti arvontakulhosta varmoin ottein ensin yhden lapun, sitten toisen ja lopulta kolmannen. Jännitys tiivistyi. Jossain taustalla pikkuväen edustaja pieraisi hermostuksissaan vaippaansa ja toinen rummutti juhlallisesti muovista lääkärinlaukkua.

Voittajat olivat varmistuneet:

 

Onnea,

Pirjo Siren

Jaana Ahovaara

Jaana Kuittinen

Teille kolmelle matkaa valintanne mukainen Klipsutin! Vilkaiskaa piakoin myös Facebookin viestikansiot, sillä otan teihin yhteyttä tämän illan aikana!

Paljon kiitoksia kaikille arvontaan osallistuneille ja erityiskiitos kaikista hienoista käyttöideoista. Mikäli onnetar, tuo oikukas gigolo ei teitä suosinut tällä kertaa, voi Klipsuttimen kotiuttaa osoitteesta www.klipsutin.fi!

Ensi kertaan,

Toodles