Perjantai-illan huumaa

It's friday again, folks! Viikonloppu on taas täällä. Osa suuntaa viikonloppuna juhlimaan, osa rentoutuu kotona. Jotkut saattavat jopa ehtiä tekemään molempia. Jos tämä(kin) viikonloppu menee sohvalla rentoutuen (tai sairastuvalla maaten) voi aikaa kuluttaa esimerkiksi lukemalla Äetin huumorin kukkia. 

Kahdeksan vuotta sitten olisin tässä vaiheessa luultavasti ollut jo hyvää vauhtia matkalla baariin tai vähintään olisin kiireellä levittämässä meikkiä naamaani ja sovittelemassa bilekenkää jalkaan. Nykyisin perjatai-illan huuma tarkoittaa kohdallani hiukan muuta: meillä levittädytään sohvalle lasten mentyä nukkumaan ja nautitaan hiljaisuudesta. Aika usein samalla haluaa ikään kuin nollata, eikä se nollaaminen enää tapahdu drinkkien ja kovalla pauhaavan musiikin voimalla. Nykysin nollataan nauramalla ja uppoutumalla johonkin mieleiseen tekemiseen. Kuten vaikka hauskojen juttujen lukemiseen. Yeah, I know. Born to be mild ja silleen.

Meillä on sairastettu jo melkein kaksi viikkoa. Milloin kenenkin toimesta. Tällä hetkellä alan olla itsekin jo kaatumassa sairasvuoteen puolelle, mutta toistaiseksi ihan täysivartiselta flunssalta on säästytty muutaman buranalla tehdyn täsmähyökkäyksen ansiosta. 

Sairastaessa tulee aina se mölli vaihe jolloin ei oikeastaan ole ihan kamalan kipeä, mutta kuitenkin on vielä sen verran sairas että oikeastaan mitään ei jaksa tehdä. Pitäisi vaan maata paikallaan ja odottaa paranemista. Tuolloin aika käy toooooodeeeellaaaaaa pitkäksi. Kätevä tapa ajan kuluttamiseksi on esimerkiksi lukeminen tai elokuvien katselu.

Nyt ei kuitenkaan ole luvassa Äetin tekemiä elokuvia (thank god), vaan Äetin kootut jutut viimeisen vuoden varrelta. Sanotaanhan, että nauru pidentää ikää. Joten olkaapa hyvät, tästä irtoaa varmaan vuosi tai pari lisää.

Tänään tarjolla on kuumaa harlekiinijuttua makuuhuoneen puolelta, tarina äidin pakomatkasta kreisibailaamaan (hah!) ja lopuksi kruunataan elämys hyvällä kahvilla.

Olkaapa hyvät:

Kuinka parisuhde muuttuu ajan mittaan? Huurustuvatko ikkunat vielä kahdeksan vuoden jälkeenkin?

Tämä, ja pari muuta juttua selviää helmikuisessa postauksessa

Havaintoja Parisuhteesta

Lisää havaintoja tehtiin myös syyskuussa kun Äeti toivoi pääsevänsä Tardiksen kyytiin

Miltä näyttää äiti-ihmisen valmistautuminen vapaailtaan? Entä mitä erityistaitoja äidiltä vaaditaan?

Näihin kysymyksiin saat vastauksen mm. postauksista

Prison Break - Mommy edition ...Odottelen edelleen sitä yhteydenottoa FOX-kanavalta.

Transformers (mommy edition)

 

Jos taas kahvihammasta kolottaa...

Kannattaa suunnata lukemaan juttu äidin rentouttavasta kahvihetkestä

Ensi kertaan,

Toodles!