Viikko kuvien virtana

Kuluneella viikolla siirryttiin ihan oikeasti syksyyn. Alkaneen kuukauden nimessäkin se kuuluu: SYYSkuu. Illat ovat alkaneet hämärtyä aikaisemmin ja on tullut aika kaivaa kynttilät esille sekä vaihtaa kesäkukat syksyisiin versioihin. Millaisena viime viikko tallentui kameran kuvavirtaan ja mitä virta kertoo?

 Aika pyöri mielessä monellakin tavalla. Aikaa ja tässä hetkessä olemista tuli mietittyä hiekkalaatikon reunalla. Samalla oli ikuistettava vilaus vaatteista, jotka ovat odottaneet turhaan liian kauan päästä käyttöön. Tällä viikolla alkanut pyykkituvan remontti on omalla kohdalla johtanut siihen, että vaatekaapin sisältöä haluaa käyttää mahdollisimman tehokkaasti ja käyttöön valikoituu muutakin kuin ne suosikit. Sen vuoksi käyttöön päätyi mm. harmaat legginssit ja kirppikseltä löytynyt pallokuvioinen mekko, jota olin hillonnut kaapissa jotain erityistä käyttötarkoitusta varten. Kävi ilmi, että mekko sopikin hiekkalaatikkolle paremmin kuin hyvin. Who knew?

Nuorimmainen nukkuu edelleen päiväunia vaunuissa, mikä on ihan mahtava juttu.  Vaunuverhon rikkouduttua pääsi talvella hankittu kissakuvioinen harso jälleen siihen käyttöön mihin se oli alunperin hankittu.

Mummolan pihalla kasvaa pensas, jonka nimestä ei ole hajuakaan. Mutta noissa väreissä tiivistyy syksyn kirpeä tuuli ja ensilumen odotus. 

Viikonloppuna jossain Facebookin sisustusryhmässä pyydettiin kuvaamaan omaa silmää miellyttävä kohta omasta kodista. Kuvasin keittiön nurkan. Ihan postitiivista sinänsä, että näen tuon kohdan kauniina. Tuijotan sitä nimittäin joka aamu juodessani aamukahvia.

Vaikka tuskailin pari kuukautta takaperin hiusteni tulevaisuutta, olen nyt tyytyväinen ratkaisuuni olla tekemättä värille oikeastaan mitään. Hiukset on leikattu kesän aikana kerran ja kaksihaaraiset on haravoitu pois. Nyt niitä tekee vain mieli pöyhiä koko ajan. Välillä tulee mieleen, että tältäköhän Narkissoksesta tuntui kun hän näki kuvajaisensa? 

Menneellä viikolla otin pienen askeleen eteenpäin kotimme sisustuksessa. Oikeasti, siis todella pienen. Löysin nimittäin kirppikseltä kaksi pientä koria kylppäriin ja sain viimeinkin meikit ja muut tilpehöörit ainakin jonkinlaiseen ojennukseen. Tuli myös mietittyä meikkaamista ja meikaamattomuutta sekä sitä, onko pikkulapsiarki hyvä tekosyy lakata huolehtimasta ulkonäöstään?

Eilen kaupasta kulkeutui mukaan se jokasyksyinen Novita. En yleensä osta Novitan lankoja, koska olen  vuosien saatossa pettynyt lankojen laatuun useita kertoja. Jostain syystä joka syksy unohdan kuitenkin muiden lankojen olemassaolon ja ostan kerän Nallea. Tästä on tarkoituksena tehdä väljä pipo itselle ja virittää koristeeksi kirppikseltä ostettuja nappeja.

Tänään olo alkoi olla illalla väsähtänyt.  Jalkaan sujahtanut pari mukavia lipiläpejä sai huokaisemaan.

Kesä on ohi. Kuvassa oli viileää ja melkein paleli vaikka päällä oli kaksi takkia. Kurkussa on asustanut kaktus koko päivän ja olo on nuutunut. Olalla keikkuu paras vaippakassi ikinä. Kantaja heiluu kassin mukana. 

Mitähän ensi viikolla tallentuu?

Ensi kertaan,

Toodles!

 

Ps. Jos pidit lukemastasi, klikkaahan tuota tekstin alla olevaa pientä tähteä :)