Ensimmäinen toimintavuosi takana - Hyvä syy hörppästä kahveet!

Viime kevät oli itselleni hyvää aikaa! Aloitin Starbox-bloggaamisen lisäksi myös pienimuotoisen tilausleivontatoiminnan. Nyt olen saanut tehdä noin vuoden verran erilaisia kotikutoisia kakkuja ja muita kahvipöydän herkkuja ja jos kalenteria on uskominen, on töitä luvassa jatkossakin. Olen kiitollinen ennen kaikkea läheisilleni tästä mahdollisuudesta!

Moni varmaan miettii, että kotikeittiön ja tilausleipomisen yhdistäminen on helppo nakki: aikaa ei kulu työmatkoihin, välineet ovat aina käden ulottuvilla ja töitä voi tehdä silloin kun se muuhun perhe-elämään mukavasti osuu. Virka-aikaa tekevän piällikön puolisona ja pienten lasten äitinä olen huomannut, että kotoisuudessa on myös kääntöpuolensa. Lauantaiaamuinen vatkaimen hurina ei välttämättä ole musiikkia kaikkien korville.

Männäpäivänä tein mustikkapiirakkaa, ihan kotioloissa omalle perheelle, niin kuusivuotiaamme kysyi: "Äiti, kenelle tuo piirakka menee?". Ihan meille itselle. Suutarin lapset ja paljaat varpaat.

Yksi vuosi on kuitenkin hyvä alku. Paljon olen oppinut ja mikä parasta, olen saanut kohdata monia mukavia ihmisiä tämän työn kautta. Yksi kysymys on edelleen ratkaisematta: miten minä juhlistaisin ensimmäistä toimintavuottani?

Olen pitänyt kahdesti Pop up -ravintolapäivää. Ensimmäinen oli elokuussa 2015 ja toinen helmikuussa 2016. Tuolloin paikkana oli "Villa Ollikainen", ihan sama koti kuin tänäkin päivänä :)

Tähän kohtaan on pakko kirjata yksi detalji... Sanotaan, että työnhakuasiakirjoja ovat vain itse hakemus ja CV. Aika monesti hakemuksen lähetettyäni huomaan, että myös "Villa Ollikaisen" Facebook-sivut on löydetty. Tietoa etsitään monikanavaisesti, moninaisessa maailmassamme.

Sieltähän se sitten löytyi, ratkaisu yksivuotisteemaan: Pop up -kahvila :) Mukavasti vielä pääsiäisen aikaan! Elkääkä syyttä suotta kursastelko tulla ihmisen kotiin: ihan samalla tavalla meiltä löytyy vessa kuin teiltäkin eikä ne perintöporsliinit siitä kulu, jos niistä vähän kahvetta hörppäsee! Hinnoittelukin on varsin yksivuotista:

Kahvi/tee/mehu 1e

Suolainen tai makea kaakkupala 1e

TERVETULOA!