Lohikääretorttua ja suolapähkinä-kinuskijuustokakkua

Putous, kova ydin ja hyvää ruokaa: mitä sitä ihminen lauantai-illaltaan osaa enempää toivoa! Tällä kertaa katoin pöytään juustosalaatin ja tacopaistoksen jälkiruoaksi suolapähkinä-kinuskijuustokakkua ja iltapalaksi lohikääretorttua :)

Kuorettomat leipäviipaleet levyksi leivinpaperille, parilla liivatteella jämäköitetty lohitäyte päälle ja yön yli rullana jääkaappiin. Sopivasti ennen tarjoilua koristeet pintaan ja ei muuta kuin herkuttelemaan :)
Tällä kertaa halusin kokeilla jotain uutta. "Salted caramel" ja "juustokakku suolapähkinä" sanoilla googlaamalla löytyi jos jonkinlaista kaakkuversiota. Yhdistelin ohjeita ja päädyin keittämään kinuskin ja lisäämään sen tuorejuusto-vispikermaseokseen. Kakkua kasatessa laitoin välin kerroksen suolapähkinöitä ja kermakaramellirouhetta. Lopputulos oli varsin makea :) Suolapähkinät antoivat pienen pikantin lisän lopputulokseen - liekö se sitä kaivattua twiatiä :)

Sitten ei muuta kuin suu makiana kohti tulevan viikon haasteita. Ja niitähän riittää!