MAD Week ja StoryLAB!

Minkälaisen tarinan kerron itsestäni huomenna, jos illalla voitan lotossa tai vammaudun liikenneonnettomuudessa? Entä mikälaisen tarinan kerron nyt, tässä hetkessä? Minkälaisen “voittajan” tarinan kerron, entä mitä sisällytän "häviäjän" tarinaani?

Lähde mukaan kirjoittamaan tarinaasi! MAD-Week –viikolla eli keskiviikkona 21.9. klo 17-19 Vanhalla Sotkulla järjestettävä StoryLAB-tarinatyöpaja tarjoaa mahdollisuuden sukeltaa omaan tarinaan, tarkastella sen sävyjä ja tehdä näkyväksi sen moniäänisyyttä ja sisäisiä ristiriitaisuuksia. Tarinoihin sukelletaan elämänlaajuisen oppimisen, identiteetin ja toimijuuden näkökulmista.

Työpajan ohjaajasta:

Anne-Mari Ollikainen on pohjakoulutukseltaan KM, pedagogisesti pätevä aikuiskouluttaja ja elämäntapakirjoittaja. Varsinainen kipinä elämänlaajuiseen oppimiseen ja tarinoiden merkitykseen identiteetin ja toimijuuden näkökulmista on kehittynyt (elämänlaajuisen oppimisen hengessä etenevän) väitöstutkimuksen myötä, jossa aineistona on 435 muutoselämäkertaa. Mitä tapahtuu, kun elämässä räsähtää? Mikä merkitys tarinoilla on ja voi olla muutoksen merkityksellistämisessä?