Mahtavaa palvelua Groove Stylessa!

Yksi bloggausperiaatteeni on, ettei ajatuksiani osteta ilmaistuotteilla, näytepussukoilla tai rahalla. Tämänkään kohdalla en tee poikkeusta. Sain erinomaista, ammattitaitoista palvelua ja siitä on mukava kertoa muillekin.

Sain mieheltäni lahjaksi kampaamolahjakortin Mikkelin Groove Styleen. Lahja oli selvä vihje: viimeisin hiustenleikkuukokemukseni oli useamman vuoden takaa. Tukkahan kasvaa kasvattamattakin, ja jos kampaustyyli on metallikliksulla kokoonkyhätty nuttura takaraivolla, on aivan sama, onko kerittävää siimaa kymmenen vai neljäkymmentä senttiä. Ohuet hapset eivät pitkänäkään paina.

Eilen pääsin sanoista tekoihin ja kampaamotuoliin. Lopputulos yllätti: vaikka hapsokkeita lähti kymmeniä senttejä, tuolista nousessani tuntui, että hiuksia oli jopa enemmän kuin mennessä.

Suurin kiitos tästä kuuluu edelleen ammattitaitoiselle kampaajalle, jolle jaksoin hehkuttaa lopputulosta vielä ovesta ulos kävellessänkin. Olin saanut hiuksiini sen energian, mitä sisälläni tunnen. Ja se on upea lopputulos!