Piparkakkumaailma Stellassa - käykäähän kurkkaamassa!

Lyhyesti ja ytimekkäästi: käykäähän kurkkaamassa kauppakeskus Stellan aulaan rakennettua Piparkakkumaailmaa! Sieltä löytyy monenlaista vinkkiä meille kotikokkaajillekin :) Pieni ja perinteinen vai suuri ja suklainen? Vai kenties sopiva sekoitus piparia, sokerimassaa, pikeeriä ja ruusukuvioita. Siinäpä tämän joulun pähkinä purtavaksi.

Ilahduttavaa Piparkakkumaailmassa oli ja on se, että yrittäjät tarttuivat rohkeasti haasteeseen. Mieltäni lämmitti erityisesti se, että muutama lapsikin oli rohkaissut mielensä, Tatun ja Patun hengessä, ja toi näytille oman, upean luomuksensa. Ehkäpä ensi jouluna yhä useampi rohkaistuisi tuomaan oman koristellun piparkakkunsa tai piparimökkinsä näytille. Mitään ainoaa ja oikeaa kun tässä lajissa ei ole olemassakaan!

Sain tänään seurata kahden tunnin ajan ihmisten ihastusta ja innostusta pipariluomuksien äärellä. Tämä on sitä iloa ja ilon jakamista, jota tässä kaupungissa todella tarvitaan. Osallisuus ja hyvinvointi eivät ole seminaarisanoja tai työkokousmuistioita, ne ovat arjen tekoja ja kohtaamisia. Toivottavasti saamme Piparkakkumaailmasta oman perinteemme!