Suomalainen Kirjakauppa on askartelijan paratiisi!

Olen hypistelijäihminen. En saa kiksejä verkkokaupoista. 

Mikkelistä puuttuu kunnon askartelukauppa. Olisihan se mahtavaa, jos stansseja saisi hyllytavarana ja helmiäiskartongeissa riittäisi koko- ja värivalikoimaa yli oman tarpeen. Olisi leimasimia, muliinilankoja ja avainriipuksia yhdellä ovenavauksella.

Aspolassa on olen käynyt kahdesti ja molemmilla kerroilla tyhjässä kaupassa hääräävä omistaja on antanut ymmärtää, että asiakas häiritsi hänen omia juttujaan. Eipä tarvitse enää vaivautua. Sinooperissa on tullut käytyä muutaman kerran, mutta hintataso ja tuotevalikoima ei useinkaan kohtaa tarpeen kanssa. Parasta antia on tietenkin koristenauhavalikoima, mutta harmillista on se, ettei nauhoja saa rullahinnalla. Jos liikkeessä on vara pitää myyjä, luulisi olevan varaa laskea rullan metrimäärä kertaa nauhan metrihinta ja vähentää loppusummasta esimerkiksi 10% könttäostajan etuna. Joustamaton toimintatapa ajaa kaltaiseni asiakkaan muualle.

Jostain me mikkeliläiset askartelijatkin saamme olla ylpeitä ja se on Suomalainen Kirjakauppa!

Kävin männäpäivänä aleostoksilla ja kuvassa oleva keko maksoi 43 euroa ja sentinpätkät päälle:

Suomalaisessa on paitsi hyvä ja ajankohtainen valikoima, myös erinomainen palvelu! Ei tarvitse nurkissa luumuilla ja myyjiä etsiskellä, vaan auttava käsi on tarjolla alta aikayksikön. Ja kun rukkasissa on kannettavaa keoksi asti, tuodaan koppa. Eihän tällaista ole missään muualla!

Kaiken takana on varmasti asiansa osaava markkinamies, mutta kyllähän Suomalaisen asettelu, valaistus ja myyjien palvelualttius myy enemmän kuin tuotteet itse. Jos lähden ostamaan kartonkipakkausta, poiskävellessä kassista löytyy tarkuuvarmasti myös tarroja, kuviopaperia ja kahdet tussit. Niin se on mennyt ennenkin ja tulee menemään jatkossakin.

Luppoaikana ihminen ehtii haaveilemaankin....Sinellistä....Mikkelissä :)