Viikonlopun aurinkoisia fiiliksiä!

Maaliskuinen maanantai, aurinko paistaa ja arki rullailee. Stereot soittaa Neljää Ruusua ja pyykkipino odottaa viikkailijaa. Se on sitä sadepäivän hommaa, joten odottakoon ihan rauhassa. Ei se karkuun juokse kuitenkaan, pyykkipino, siellä se möllöttää huomennakin.

Taloushallintoon sotkeutuneen isännän perheessä ei tunneta hiihtolomia. Sehän on vuoden kiireisintä aikaa, vuoden alkumetrit. Meidän perheessä lomailtiin siis kokoonpanolla äiti ja lapset.

Nyt tulee erinomainen menovinkki: Aalto Alvari Jyväskylässä. Sieltä löytyy aaltoallas, kunnon liukumäki ja hyppytornit. Eli kaikki ne olennaiset elementit, joilla rannalla ruikuttaja saa sopivasti sykettä nostettua.

Vähän vajaat kuusi vuotta sitten saimme kevätlapsemme, ilon ja valon tuojan. Olen pohjimmiltani syksyn lapsi, mutta Anni toi minulle kevään. Mikkomarkkinat ja kaikki parkkipaikat täynnä. Siellä minä seisoin, sairaalan aulassa odottamassa, että isäntä saa auton parkkiin. Johonkin. EIkä mennyt montaa hetkeä, kun prinsessa oli jo nähnyt päivänvalon. Sanotaan, että hitaasti hyvä tulee, mutta kyllä vauhdillakin saa priimaa aikaiseksi.

"Joku kättäni kuljettaa
Joku liikkeitäni ohjaa
Se taidat olla sä"

....laulaa Alanko levyllä.

Viime viikonloppuna fiilistelin kevättä, aurinkoa ja yhdessäoloa. Alla muutama hetkessä elävä kuva matkalta:

Rakastan tulppaaneja! Punaisia, keltaisia, kirjavia...
Meidän kevään lapsen synttärikutsut. Kutsuja askarrellessani mietin, miten rajallista aika on. Yksivuotiskutsuista on niiin lyhyt aika ja nyt....kohta ei äidin kortit kelpaa... Nautitaan kuitenkin näistä hetkistä :)
Lionsien talvitapahtuma Mikkelin satamassa. Hernekeittoa, makkaraa, munkkeja ja erilaisia ajeluita moottorikelkasta poneihin ja vetokoiriin - kaikki lapsille maksutta :)
Pizzan voimalla jaksaa fanittaa Aina Inkeri Ankeista - tunnen, että olen vihdoin löytänyt sielunsiskoni :)
Yksisarvisen toinen tuleminen :)
Hiihtokilipailut ja huivi etenee....
Plättysunnuntai

Välillä on hyvä nauttia hetkestä, oikaista koivet ja antaa langan virrata sormien välistä. Puikkojen kilinä rentouttaa ja mieli askaroi milloin missäkin. Nyt takaisin pihalle. Huomenna on hyvä päivä keskittyä työnhakuun - sitten kun pyykkivuorelta joutaa.

Oikein hyvää alkavaa viikkoa teille kaikille! Auringon valoa ja itsensä toteuttamisen iloa, sitähän se on, hyvinvointi, ei pelkkää jumppaa ja luontaistuotteita.