When the Story begins.... Just nyt!

Tervetuloa tarinan alkulähteille!

Kerro se kukkasin, minä teen saman kuvin:

Kaikista kaikkein eli oma perhe. Isäntä kysyi vappuheilaksi vuonna 1998, mutta ei tullut maininneeksi, minkä vuoden vappua tarkoitti. Onhan noita munkkeja tullut yhdessä syötyä jo muutaman kerran. Arjessamme touhuaa myös kaksi alle kouluikäistä lasta ja jos tuulet ovat myötäisiä, saamme tässä kevään/kesän aikaja joukkueemme vahvistukseksi myös shelttipennun...
Leipominen on intohimoni! Täytin toisena pääsiäispäivänä pyöreät 40, ja juhlistin hetkeä ajan henkeen sopivalla kakulla. Leipoessa saa kokeilla ja koetella rajojaan, etsiä ja löytää, etsiä uudelleen ja kokeilla vaihtoehtoisella tavalla.
Toinen intohimoni on askartelu! Innostuin suklaakorteista ja nyt olen tehnyt niitä niin jouluun kuin pääsiäiseenkin sopiviksi. Kortin sisällä on suklaatia; joko isona levynä tai pienempänä patukkana. Makiata joka tapauksessa :)
Elämänlaajuinen oppiminen on vienyt sydämeni (ja tarjonnut lapsille piirustuspaperia...)! Teen elämänlaajuisen oppimisen hengessä väitöskirjaa (vielä eläkepäivillänikin), jonka aineistona on 435 tarinaa siitä, kun elämässä räsähtää. Oppimistutkijana on mahta lukea tarinaa, jossa kokemus saa sanat ja tarina lähtee lentoon luoden kirjoittajalleen uutta minuutta ja toimijuuden mahdollisuuksia! Elämäntarinoihin sisältyy aina muutoksen mahdollisuus: kirjoitanko onnistujan vai pettyneen tarinan, näenkö itseni voittajana vai häviäjänä. Olenko etsijä vai jo kaiken löytäjä?
Rakastan keskeneräisyyttä. Käsityökorissa on tällä hetkellä inspiraatiota odottelemassa säärystimet (toinen valmiina), joulupukki-enkeliristipistelytyö (kaksi vuotta tehtynä...) sekä yksi vauvannuttu ("vauvalla" on ikää jo 5 vuotta). Väitöskirjan lisäksi vaiheessa on myös kolme "tietokirjakäsikirjoitusta", joiden aiheet vaihtelevat Facebook-tarinallisuudesta hiekkalaatikkoväkivaltaan. Säikähdän tavatessani ihmisiä, jotka ovat täysoppineita ja kaikkien alojen asiantuntijoita. Uskon vanhaan viisauteen "Itse matka on tärkeämpi kuin päämäärä".

Tästä se tarina alkaa, tervetuloa mukaan!