ELOSSA - ALIVE

Rochers de Naye
Rochers de Naye
Vevey
Simplon pass

Hei moi kaikki, elossa ollaan vaikka pientä (lue: pitkää ja harrasta) hiljaisuutta on ollutkin blogin puolella. Sanotaan nyt vaikka että ensin elämä laitettava kondikseen, ja sitten keskitytään elämiseen ja sitten tulee kaikki ne muu. Pahoittelen kuitenkin, mikäli sikäli siellä nyt joku on, joka tätä lukee. 

On ollut aikamoista meininkiä ensimmäiset kuukaudet, niin työn kuin huvittelujen suhteen. Vaikka ulkomailla ja uuteen maahan muuttaminen onkin aina huippua, siistiä ja innostavaa, niin vaatii se myös todella paljon. Jouduin siis lomailemaan  bloggauksesta ja keskittymään rutiinien takaisin saamiseen, kavereiden löytämiseen ja siihen että itselläni olisi mahdollisimman luonteva ja hyvä olla täällä. 

Uusi työ on ollut antoisaa, ja etenkin nyt viimisen kuukauden kun olen päässyt ns "normaaliin työrytmiin". Päivät menee lasten kanssa, ja vapaatakin on mukavasti jotta kerkee ihastelemaan mm. ylläolevia maisemia. Maana Sveitsi on hurmannut minut ihan täysin. Ja vaikka ranskankielen kanssa on haasteita, niin tämäkään ei toivottavasti (enää) kauaa päätä vaivaa, sillä olen aloittanut ranskankielen kurssin viime viikolla.

Olen myös tavannut uusia ihmisiä, ja saanut uusia mukavia kavereita - tällä viikolla on myös tiedossa joogan aloitus, jota olen harkinnut ties kuinka monta vuotta, mutta vihdoin löysin kaverin joka sai meikäläisenkin lähtemään mukaan. Eli namaste vaan kaikille, kerron siitä lisää pian! Jatkossa myös tulen kirjoittamaan useammin, sillä kyllä meikäläisen sormet ja etenkin pääkoppa alkoi tätä hommaa kaipaamaan. Ongelma kenties ollut se, että on liikaa kirjoitettavaa ja kerrottavaa, mutta alku se on pienikin alku. Tässä postauksessa haluan kuitenkin keskittyä kuviin, sillä ne kertovat enemmän kuin tuhat sanaa ;-) Enemmän kuvia ja meikäläisen Sveitsissä oleilua pääsee kurkkaamaan Instagramin puolelta - @jenmareyy

Tässä välillä kävin myös Suomessa juhlimassa kahta rakasta ystävääni. Ihan uskomaton päivä, jota oli odotettu jo ties kuinka kauan. Good vibes!

***

Hello there, I am alive, even though there was small (read: long and depp) silence with my blog. Let's say that I've been a bit busy. First let's put the pieces of life together, then celebrate and live and after comes all the other stuffs. I am deeply sorry, if there is anymore anyone who is reading this.

Last months has been quite hectic, at work and also at free-time. I had to keep a small pause of blogging and focus of what really matters. Even moving to another country is so cool and exciting, it also makes a lot of pressures and stress and requires a lot. I had to find my routines again, focus of finding friends and make myself comfortable so it could be good to be in here.

New job has been rewarding and finally in last month I got my "normal workin schedule". The days I am with the children and I also enjoy of freetime a lot, when I have chance to visit such amazing landscapes like on the pictures. As a country, Switzerland got me directly. Even there is some difficulties with French, I have started the course to learn the local language.

I have also met some new cool people, and got new friends. On this week I will also try yoga, and hopefully it will become my new hobby in the future. So looking forward to! I will write about it also in the future. And also, I will write more often, as my brain truly started to miss this thing. Maybe the problem was that there is too much to write and to tell about.. Anyhow, this post is more about the pictures - as usually pictures tell more than thousand words. More of pictures you can see on my Instagram - @jenmareyy

Also few weeks ago I was in Finland, and celebrating the marriage of my two belowed friends. Such an amazing day, good vibes!