The One with Breathing My Own

Raskas viikko. Sydänsurut. Maailmanloppu. Olen yksin.

Elämässämme on hetki, kun kaikki muuttuu. Joko me haluamme asioiden muuttuvan, meillä on rohkeutta muuttaa asioita, tai asiat voivat muuttua täysin odottamattamme, ilman että haluamme niiden muuttuvan. Olen kuitenkin sitä mieltä, että loppupeleissä kaikki muutos on hyvästä. Muutokset saavat meidät näkemään hyvät asiat pahojen asioiden sijaansekä pahat asiat hyvien sijaan. Se auttaa meitä oppimaan virheistämme, vaikka joskus muutos voikin olla tuskallista ja viedä aikaa. 

Me tiedämme mitä haluamme, minne haluamme mennä, minkälaisia ihmisiä haluamme olla. Toivomme että kykenisimme lukemaan muiden ihmisten ajatukset, tai ymmärtäisimme heidän tarkoituksensa. 

Instagram: Charlotte Freeman @momentaryhappiness

Olen oppinut että maailmassa mikään ei ole pysyvää. Kaikki on loppupeleissä väliaikaista. Mikään ei kestä pidempää kuin ne on suunniteltu kestämään. Siksi on tärkeä nauttia juuri siitä hetkestä. Tehdä asioita mitkä tekevät sinut onnelliseksi.

Mutta miten me voimme nauttia muiden ihmisten seurassa, rakkaidemme seurasta, kun tiedämme, että se on vain tilapäistä, eikä tule kestämään ikuisesti? Pitäisikö meidän painaa jarrua, vain koska tiedämme että tulevaisuudessa kaikki on pian ohi? Miten me käsittelemme tilanteen, kun taas yksi henkilö lähtee elämästämme? Miksi näin tapahtuu, mitä olemme tehneet väärin, miksi aina meille sattuu näin? Valitsemmeko vain vääriä henkilöitä elämäämme? Ehkä kaikki on vain tarkoitettu niin. On se sitten kohtalo tai vahinko, mutta kaikki tapahtuu koska niiden on tarkoitettu tapahtuvan niin.

Kaikella on tarkoituksensa. Meidän tulisi kohdata tosiasiat, ja yrittää elää niiden kanssa. Me emme luultavasti koskaan saa tietää, miksi juuri jokin asia tapahtui, tai miksi jokin asia päättyi. Miksi juuri se henkilö, jota rakastimme, lähti elämästämme.

Instagram: Charlotte Freeman @momentaryhappiness

Me kaikki tiedämme, mutta välillä unohdamme sen tosiasian, että meidän täytyy rakastaa itseämme, ennenkuin olemme valmiita vastaanottamaan rakkautta muilta. Olemme onnellisia vain silloin, kun osaamme rakastaa itseämme. Älkää yrittäkö muuttaa itseänne, sillä olemme kaikki täydellisiä juuri sellaisena kuin olemme. 

Meillä kaikilla on arpemme, haavamme, menneisyytemme. Mutta sillä ei ole väliä, koska se on osa meitä. Meidän on keskityttävä tulevaisuuteen. Me emme kuitenkaan saisi pelätä tulevaa, vaan meidän pitäisi opetella ottamaan riskejä, tarttua siihen tilaisuuteen mikä meille annetaan, pelata se viimeinen kortti pakasta.

Instagram: Charlotte Freeman @momentaryhappiness

Olen huomannut ja oppinut tuntemaan että ihmisiä tulee ja menee. Jotkut heistä ovat vain läpikulkumatkalla, ikäänkuin heillä olisi jonkinlainen viesti annettavana. Jotkut henkilöt kulkevat rinnalla läpi elämämme. Ja vaikka tiedämme että emme tapaa heitä pitkään aikaan, tiedämme kuitenkin että he ovat siellä, juuri sellaisena kun he ovat aina olleet. Elämässämme on myös henkilöitä joista on (helvetin) vaikea luopua, emme haluaisi millään päästä irti. Jokainen näistä ihmisistä on, tai on ollut, elämässämme, koska heidän on tarkoitus olla (ollut) osa elämäämme. Kaikella on tarkoituksensa.

Instagram: Charlotte Freeman @momentaryhappiness

 

I'm a dreamer
But it's hard to sleep when your head's not in it
I've been restless
Cause you disappeared and that's all that's missing
The Earth is loose under my shoes
There's an angel
And he's shaped like you, and I thought I knew him
There's a window
And it's dark inside, but the light was in it
This can't be love if it hurts so much
I need to let go

I will survive and be the one who's stronger
I will not beg you to stay
I will move on and you should know I mean it
Wild horses run in me

I remember
How we danced so close, I would stand on your feet
And the phone calls
 That would last all night, they were lifeboats to me
Our fading scars are shooting stars
They're here, then go

I will survive and be the one who's stronger
I will not beg you to stay
I will move on and you should know I mean it
Wild horses run in me

 

Songtext: Birdy - Wild Horses

 

 

Kaikille teille pieni tehtävä tähän loppuun: kirjoittakaa ylös viisi asiaa mistä olette kiitollisia.

Haleja!