The One with Holiday

Sinä se olet maailmannainen
Ollaksesi niin varovainen, varovainen

Ei ole aurinkoa, eikä kummasti seuraakaan. Siis.. Viime viikolla ilmoitin duunissa tulevan kesän (ja vuoden) suunnitelmista, ja teimme pomon kanssa päätöksen että seuraavana päivänä (eli viime viikon keskiviikko) tulee olemaan viimeinen työpäiväni. Sepä tuli sitten äkkiä, enkä tietenkään ollut yhtään valmistautunut, vaikka kovasti olin olevinani. No, nyt sitten torstaista asti olen ollut. Niin, vaan ollut. Onhan tämä ihan kiva, olisipa edes lämmin - ja aurinko. Mutta ei.

***

You are the woman of the world
To be so careful, careful

There is no sunshine, and neither so much company. So.. last week I announced at my work the plans for the summer (and year), and we made a decision with my boss that the next day (last week's Wednesday) is going to be my last working day. That came a bit quickly, and I was not prepared, even I though I would be. Well, now, since Thursday I have been. Yes, been. Actually this is alright, but I wish there would be at least warm and sunny. But no.

Lauantaina tulin sitten siihen tulokseen että varaan lennot Suomeen. Hiphurrei räntäsateeseen! No mutta hei, olen kyllä innoissani. Nyt kun on vielä mahdollisuus mennä Suomeen ennen muuttoa, niin kyllähän minä sen mahdollisuuden käytän. Elokuussa ei niin paljon aikaa olisi ollutkaan kavereiden + perheen keskuudessa joten he saavat nauttia nyt seurastani (ja minä heidän seurastaan) seuraavat kaksi viikkoa. Keskiviikkona nähdään jee!

Ja miten muuten noin niin kuin menee? No, välillä ärsyttää kaikki. Liikaa aikaa, liikaa ajatuksia. Ärsyttää kun nuoret tulevat avioparit valitsevat häihinsä Juha Tapion Kaksi Puuta, jossa lauletaan vanhoista puista. Ärsyttää kun on kylmä ja se kesä nyt ei näytä millään löytävän perille tälle pallonpuoliskolle. Ärsyttää kun Suomi hävisi eilen Ranskalle. Ja sitä rataa.

Olen katsonut Muumeja, ja todennut että vaikka Mörkö on edelleen pelottava, niin pelottavamman siitä tekee se musiikki taustalla. Oon käynyt starttaamassa kesän ekat viinifestit (Musketeller on vaan niin hyvää!), ottanut selfietä ja lukenut iltasatuja rebel-tytölle (eli itselleni) - katsokaa tämä video - Jos Tuhkimo olisi mies

***

On Saturday I came to the conclusion that I will book flights to Finland. Hiphurrei to the coldness! But hey, I'm excited. Now that there is still a chance to go to Finland before moving, I can actually use that chance. In August there won't not so much time to hang around with friends and family so they are going to enjoy of my company for the next two weeks. On Wednesday we'll see yay!

And how else, like what's going on? Well, sometimes I am pretty annoyed of everything. Too much time, too much thoughts. It's annoying when young married couples are choosing Juha Tapio Two Woods for their wedding song, which is singing of old trees. It's annoying when it is cold and summer does not seem to have any way to reach this hemisphere. Super annoying was when Finland lost to France yesterday. And so on.

I've watched the Moomins, and found that while the Groke is still daunting, the music in the background makes it even more scary. I've got to start the summer's wine festivals (the Musketeller is so good!), took selfies and read the goodnight stories for the rebel girl (to myself) - you should check this out - If Cinderella were a guy

 

Palataan seuraavan kerran sitten Suomesta käsin! Haleja. // So next time when I am writing I will be in Finland. Hugs!