The One with Last Post

“Ends are not bad things, they just mean that something else is about to begin. And there are many things that don't really end, anyway, they just begin again in a new way. Ends are not bad and many ends aren't really an ending; some things are never-ending.”
― C. Joybell C.

Hei rakkaat lukijani, 

on tullut aika jättää jäähyväiset teille. Olen pitkän harkinnan jälkeen tullut siihen lopputulokseen, että en aio jatkaa julkaisuja blogissani. Tietysti tämä voi olla hyvinkin väliaikaista, ja palaan takaisin jo pian. Tai sitten voi olla, että en tule enää palaamaan. Who knows.. Tälläinen tuuliviiri kun olen.

Aloitin blogini kesäkuussa 2016, ja viimeiset puolitoista vuotta ovat olleet hyvinkin aintoisia. Etenkin vuosi sitten, kun olin henkisesti hyvin uupunut ja purin tunteitani lähinnä kirjoittamiseen, tunsin olevani erittäin kiitollinen että sain ja pystyin jakamaan tunteet lukijoilleni. Tuolloin kirjoitin enemmän asiaa, sieltä ja täältä, mutta silti niistä asioista jotka minua eniten koskettavat. Vähään aikaan minulla ei ole oikein ollut mitään jaettavaa, eikä päähäni paljon ajatuksia ole mahtunutkaan.

Ja mikäli olette huolissanne että onko jokin vialla täällä, niin ei ole. Kaikki on paremmin kuin hyvin, mutta vapaa-aikani on koetuksella, ja se aika mikä työn ulkopuolelta löytyy menee hyvin pitkälti ranskankieltä opiskellen. Olen päättänyt että haluan oikeasti oppia tuon kielen. Sillä aika on rajallista, ja niin on myös minun työlupani Sveitsissä. Kahdeksan kuukauden kuluttua minun pitäisi näyttää Sveitsin maahanmuutto-politiikalle että olen aikonut jäädä tänne. Valitettavasti, jos en kieltä opi, töitä löydä, niin se on au revoir

Olen kiitollinen että olen saanut kuulua Starbox -yhteisöön. Ja tietysti mainitsen vielä, että minua saa seurata Instagramin puolella, jossa jaan kuvia ja ajatuksiani. Kiitos ja kiitos ja kiitos vielä. Ihanaa loppuvuotta kaikille ja bisous bisous bisous!

Rakkaudella,

Jenna-Marie

***

Dear readers,

it is time to say my goodbyes for you. After few months of thinking, I have became to a solution that I won't continue writing to my blog anymore. This might be very temporary, I might be back soon.. or.. then I won't. Who knows.. as I am quite a weathercock.

I started to write to my blog in the summer 2016 and last one and half year has been very rewarding. Especially last year, when I was quite down and I wrote a lot of my feelings, that was the time when I was thankful of my blog and that I could tell my feelings to my readers. That was also the time when I wrote more, and especially of the things I care about. For a while I haven't have much to say and my brains seems a bit blocked. 

And if you're now worry about me, or is something wrong, I can tell gladly that everything is more than fine. My free-time is just quite limited and the time which I have free is going to be spend with something else, more important things. I have decided that I really want to learn French. And as the time is limited, like is also my permit in Switzerland, it's time to prove that I am able to learn new langauge again. There is less than 8 months, and I should be ready to prove my skills, find a job.. Or in a worst case it will be au revoir.

I am thankful to be part of this amazing Starbox -portal. And of course I would also recommend you to follow me on Instagram, as I publish pictures over there. Thank you, thank you and once again thank you. I wish you all great end of the year & a lot of bisous bisous bisous!

With love,

Jenna-Marie