The One with the Weekly Summary

Ensinnäkin, pahoitteluni kiireiden johdosta, on ollut pientä hässäkkää ilmassa, ja en ole ihan pysynyt ajan tasalla itsekään tällä viikolla. Tässä kuitenkin tämän (ja vähän viime) viikon kuulumisia kuvina.

Hyvä Saksa! Schweizer strassenfest Mikä brunssipaikka!

Viime viikolla torstaina olimme kannustamassa Saksaa jalkapallon EM-kisoissa, mutta huonosti kävi, ja kotiin jouduttiin menemään allapäin. Fiilis oli kuitenkin katossa, ja ihmisiä älyttömästi paikalla. Saksa on tosiaankin jalkapallomaa!

Lauantaina kävimme (taas) yksillä katufestareilla, tarjolla oli tietysti saksalaisia herkkuja, sekä paikallista viiniä. Kesäyö ja katufestarit - silloin sitä nauttii! Sunnuntaina oli vuorossa myöhäinen brunssi. Poikaystäväni bongasi Glauburg Café -nimisen paikan TripAdvisorin kautta, ja hyvä valinta olikin. Henkilökunta oli aivan mahtava, ja tarjolla oli välimeren herkkuja, oliiveja, juustoja yms ihanuuksia sekä melkein-kuin-ruisleipää, joka helpotti ainaiseen ruisleipäikävääni.

Ilokseni sain myös keskiviikkoaamuna entiseltä K-Raudan kollegaltani sähköpostilla kuvan päivän ilmestyneestä Länsi-Savosta. Kukas se siellä olikaan Starboxin mainoksessa isolla. Kiitos siitä Starboxin toimitus, oli erittäin positiivinen ylläri loppuviikkoon. Puhelinkin muutaman kerran soi, ja pari tekstiviestiä tuli; muutkin huomasivat naamani lehdessä.

Torstaipäivä sujui töissä, ja töiden jälkeen kävimme afterworkeilla Naïv -nimisessä ravintolassa. Tarjolla on ainakin 50 erilaista olutta, joten oluenystävillle paikka on kuin taivas. Itse en niinkään oluen ystävä ole, joten tilasin Merlot Blanc Noir -viinin, joka oli kyllä yhtä hyvää kuin muistelinkin. Ruokaa emme tilanneet, mutta sovittiin poikaystäväni kanssa että testaamme sen puolen ensiviikolla.

Perjantaiaamuna oli vaikea herätä, mutta vielä masentavammaksi asian teki uutisten lukeminen. Joko taas.. Päässä jyskytti milloin tämä loppuu, tuskin koskaan. Aamun mittaan Facebook -seinä täyttyi "..is safe" julkaisuista, joka hiukan jo paranti oloa. Itselläni on suuri rakkaussuhde Ranskan kanssa, ja minulla on paljon kavereita ympäri Ranskaa, joten tottakai huoli tovereista on. Itse olen menossa Elokuussa Ranskan Lyoniin, ja odotan innolla tulevaa reissua. Minuahan ei moiset terroristit huojuta!

No.. Perjantaipäivän jälkeen oli aika käydä nukkumaan, ja ajattelin vilkaista uutiset.. Olisi vissiin pitänyt jättää lukematta. Turkissa vallankaappaus. Jaahas. Yritin saada unta, mutta sehän ei sitten ihan heti onnistunutkaan, joten jatkoin uutisten lukemista ja seurasin Turkin tilannetta.. Kyllä tämä vaan pistää yhden pienen Mikkeliläistytön pasmat ihan sekaisin.

Nizza, 2013
Viikonloppu ja kerrankin aikaa kunnon aamiaiselle!

Poikaystäväni lähti eilen (perjantaina) Espanjaan, joten tämä viikonloppu on omistettu minulle! Tänään heräsin myöhään (siis klo 10 - "myöhään"), ja nautin aamiaisen pitkällä kaavalla. Mikään ei voita kiireetöntä viikonloppua.

Kävin myös ystäväni kanssa Mainuferilla Flohmarkt -kirpparilla, itselleni en mitään löytänyt - eikä kyllä ollut tarkoituskaan löytää, mutta ystäväni sen sijaan teki löytöjä minunkin puolesta. Mikä loistava keli kävellä pitkin joenrantaa ja tutkia aarteita. Pistäydyimme myös aikaisemmin bongaamassani kahvilassa, jota on suuresti kehuttu. Suosittelen! Nuo limpparit mitä alla olevassa kuvassa on, ovat vegaanilimuja, ja erittäin virkistäviä näin kesäpäivänä.

https://www.facebook.com/TheHolyCrossBrewingSociety
The Holy Cross Brewing Society

Törmäsimme myös lähtiessämme Pride -kulkueeseen, mutta harmiksemme se oli juuri päättymässä. Nappasin kukkakaupasta itselleni kimpun ruusuja, ja kävimme ostamassa minulle tarvitsemani kesätuoksun, ja voi pojat kylläpä onkin hyvä hajuvesi. Välillä emme tosiaan tarvitse miehiä, kyllä naiset voi ja osaa itse hemmoitella itseään! Ah what a day!

Ostamani ruusupuska ja hajuvesi, Trussardi My Scent

Nyt pienet päiväunet ja lounas/illallinen -yhdistelmä naamaan, ja ilta jatkuu Ostenhafen -festareille! 

Ihanaa viikonloppua!