The One with the My Favorites

Kas näin, sain tässä eräs päivä kuvat vihdoin ja viimeinen järjestettyä koneelle. Nyt pysyvät taas seuraavat pari(kymmentä) vuotta ehkä järjestyksessä. Myös paperisia versioita pitäisi taasen teettää, mutta teen sen myöhemmin keväällä sitten. Yleensä 1-2 kertaa vuodessa tykkään teettä kuvat, sillä minulle ei riitä että ne ovat koneella, muistikortilla ja kovalevyllä.

Mutta tähän postaukseen ajattelin kerätä kuvat jotka ovat omasta mielestäni onnistuneet, ja tietysti portofolioon asti kelpaavia. Enemmän kuviani voit käydä katsomassa täältä.

Vuosien varrella kuvia on kertynyt kuvauskeikoilta, matkoilta, juhlista, vapaa-ajalta .. milloin mistäkin. Tässä omat lempparini, mitäs tykkäätte?

***

Here we go, finally on this week I managed to organize all the pictures on my laptop. Maybe they will last like that for couple of years on. I should also do some paper-photos, but I will do it later on this Spring. Usually I do it 1-2 in a year, as it's not enough for me that the pictures are on the laptop, harddrive.

But for this post I decided to collect some of my pictures, where I have been success and which I could put on my own portfolio. More of my pictures you can see from here.

Last years the pictures have accrued from gigs, trips, party, free-time .. Everywhere. So here comes my own favorites, what do you think?