The One with Wedding Outfit for Bridesmaids

Yleensä en tee mitään muotibloggaus postauksia, mutta kerta se on ensimmäinenkin, ja niinkuin äiti on pienestä pitäen opettanut - kaikkea on kokeiltava.

Tänä kesänä minulla on suuri kunnia toimia kaasona yhdelle rakkaimmalle ystävälleni, ja aloinkin jo nyt (hyvissä ajoin) pohtia tulevan hääjuhlan asua. Morsian itse antoi meille kaasoille melko vapaat kädet näiden kanssa, mutta tottakai häneltä kysyn mielipidettä ennen kuin mitään hankin. Asu on yläosaa ja asusteita myöten valittu, alaosa on väriltään vaaleanpunainen/vaalea roosa, A-linjan mallinen hame joka yltää polvien alle. Yläosaksi yritän etsiä kuumeisesti hillittyä - mutta juhlavaa toppia. Helpommin sanottu kuin tehty, ajattelin että jos teen kaksiosaisen asun, pääsen helpommalla - mutta kas kummaa, väärässä olin.

En tykkää shoppailla kaupoissa, teen sen mielummin netissä, mutta pikkuhiljaa alkaa olemaan sellainen tilanne että otan tuon hameen mukaan, ja lähden sen kanssa kiertelemään kauppoja. Ja koska hame + toppi yhdistelmä on aika pelkistetty, käytän sitten enemmän vaivaa löytäen kivat asusteet, ja teen niiden kautta asusta mielenkiintoisemman.

Myös siksi kaksiosainen hame + toppi yhdistelmä, koska harvoin tulee tälläisiä juhlia, joten toivoin asulta juurikin sitä, että se olisi käytännöllinen muuallakin kuin juhlissa.

Tässä muutama vaihtoehto asuvalinnoista mihin tykästyin. Kuvissa näkyy tosiaan tuo hankkimani hame myös -

***

Usually I don't do these fashion-blog posts, but time it is the first one, and like my mom was always saying "you have to try everything at least once".

This summer I have great honor to be maid of honor to one of my dearest friend. So this means wedding, and wedding means fancy pancy, and fancy pancy means something to wear. The bride itself gave us pretty free hands to choose, but of course I will ask from her opinion for whatever I will buy and choose to wear. So far I have only the bottom part, which will be this kind of light pink/rose A-line skirt, which extends below the knees. I am trying to search something restrained – but festive top. Easier said than done, I thought if I make two-piece outfit, it will be easier to find.. Lo and behold – I was wrong.

I don’t like to shop in stores, rather will do it online, but little by little I start to be in the situation that I need to take the skirt and head to the shops. And I prefer to have this kind of skirt + top combo, as I don’t have these festive celebrations too often, and I would like to have an outfit which I can use also normally.

Here are few examples of outfits which I find interesting and which could actually work. There you can also see the skirt I bought –

Sitten .. Nyt kun on tämä astetta lyhyempi tukka, niin kampauksien teko on aika haastavaa. Arkisin pärjään hienosti hiukset suorana tai kiharalla - tykkään henkilökohtaisesti kiharasta enemmän. Ja myös mietin tietysti että miten sen tukan nyt sitten suunnittelisi laittavan. Ja mitä hiusten sekaan tulee, vai tuleeko mitään. Olisinpa mies, yksi asu ja kampaus ja se on siinä.

Mitä tykkäätte näistä asuvaihtoehdoista?

***

Then .. Now when I have this shorter hair, it will be also interesting to figure out the combing. During the weekdays I am perfectly fine with straight and curly hair – even thought I prefer more the curly one. How it should be with these clothes, curly, not curly, something added to my head, among the hair, not yes no.. Blah. I don’t know. Wish I would be guy, only one outfit and way to do the hair and that’s it.

How do you like of these outfit ideas and accessories?

(Kuvat/Pictures: Asos, Boohoo, Zalando)