The One with Worth It

“The moment you feel you have to prove your worth to someone is the moment to absolutely and utterly walk away.”
Alysia Harris

Näyttää siltä, että tässä kuussa minulla on enemmän kirjoitettavaa, sanottavaa ja ajatuksia jaettavaksi kun koskaan ikinä aikaisemmin. Tänään mielessäni heräsi ajatus siitä, että onko väärin kertoa niille, jotka kohtelevat sinua arvottomasti, että uskon ansaitsevani enemmän kuin he minua pitävät. Että olen itseasiassa jonkun arvoinen. Me kaikki olemme. On kyseessä sitten aika, rakkaus, kunnioitus, me kaikki olemme ansainneet sen. 

Instagram @thebettermanproject

Tunsin aluksi syyllisyyttä siitä, kun kerroin entiselle poikaystävälleni että minusta tuntuu kun hän ei tekisi minun eteen tarpeeksi. Että tunnen oloni arvottomaksi. Onko se sitten väärin? Että tunnistaa itse ne asiat, ja kokee että "hei, olen kyllä mielestäni arvokkaampi, ja ansaitsen enemmän". Kenenkään meistä ei pitäisi tyytyä vähempään kuin ansaitsemme, tai kun koemme itse ansaitsevan. En tarkoita että ansaitsisin kuuta taivaalta, tai että minun pitäisi saada se, tai että jonkun pitäisi luvata minulle kuu ja tähdet taivaalta. Ei. Jokainen meistä haluaa jotain, ja jokainen meistä tarvitsee juuri sitä, minkä arvoiseksi koemme itsemme. Jokainen meistä ansaitsee jotakin. Se että joku on siellä, kun häntä eniten tarvitset. Se että tiedät että joku yrittää tehdä kaikkensa, jotta olisit onnellinen. Se että joku edes tietää, kuinka tehdä sinut onnelliseksi. On kyseessä sitten ystävät, perhe tai puolisot, tuntee ja tietää sinut niin hyvin, tietää kipupisteet, tietää mikä sinua surettaa, tietää mikä sinua harmittaa, ja etenkin, tietää kuinka olla siellä, sinun turvana.

Me kaikki kaipaamme huomiota joskus, etenkin naiset miehiä enemmän. Pidän siitä (kukapa ei pitäisi), että joku huomio minua. Saa minut tuntemaan maailman arvokkaammaksi. Kun joku on valmis heittäytymään puolestasi. Jos joku asia tekee minut onnelliseksi, kiinnitän huomioni ja energiani siihen, teen kaikkeni jotta saavutan onnellisuuden. Jos me emme ole itse vastuussa omasta onnellisuudestamme, kuka sitten? Teen kaikkeni, jotta läheiseni olisi onnellisia, minun seurassa, tai edes tuntisi olonsa turvalliseksi ja onnelliseksi että juuri minä olen heidän elämässään. Tykkään yllättää, tykkään kehua, sanoa kaverilleni "oletpa kaunis", antaa lahjoja, välittää. 

Ja kuinka voimme olla onnellisia niiden seurassa, jotka tekevät meidät onnettomaksi. Tällöin pyrin, ja uskaltaudun avaamaan suuni kertoakseni rehellisesti että tunnen oloni surulliseksi, mitättömäksi. Onko se niin väärin, jos ymmärrän oman parhaani? Välillä mietin onko se egoistista, narsistista jos tiedän ja tunnen itseni niin hyvin, että osaan ja ymmärrän laittaa oman onneni muiden eteen, silloin kun minusta tuntuu että en saa heiltä sitä, mitä ansaitsisin. Kenenkään ei pitäisi tyytyä vähään. Tyytyä olemaan onneton, mitätön. Ansaitsemme sitä, mikä on parasta meille. Ja tyydymme siihen, minkä ajattelemme ansaitsevamme. 

Se että ajattelin löytäväni "sen oikean", no, ehkä hän olikin minulle se oikea, suuri rakkaus. Mutta ehkä minä en ollut hänelle, sillä jos ja kun rakastamme, olemme valmiita tekemään mitä vain. Ja hän ei tätä ollut. 

Instagram @thebettermanproject

It looks like that in this month I have more things to write about, tell about, thoughts share than ever before. Today in my mind have been that is it wrong to tell people who treats us wrong, let us think we are worthless, that "I think I deserve better" or "I am worth of much more than you let me to think I am".. That actually I am worth of something. We all are. It does regard everything, love, respect, we all have earned that. 

First I felt guilty when I told to my ex-boyfriend that I feel that he doesn't give me enough. That I felt myself not worth it, or him. Is it wrong? That we all can actually recognize those things, and we experience that "hey, I think I am worth of something, I deserve more". Nobody shouldn't settle for less than we deserve, or we think and feel we deserve. I don't mean that I deserve the moon from the sky, or that I have to receive something like that, or that someone should promise me the moon and stars from the sky. No. Everyone of us wants, and deserves something. Someone who is there, when you need them most. That you know, that someone is ready to do everything, anything to make you happy. That someone even knows how to make you happy. It can be friends, family memebers, partners, they just knows what makes you sad, and what makes you angry, and especially, what makes you happy. They don't afraid to work for your relations.

We all need attention sometimes, especially women. I like of attention (who wouldn't), that someone actually notice me, and my feelings. It makes me feel special and valuable. When someone is ready to throw him or herself. If something makes me happy, I focus and put my energy for it, I do everything for my own happiness. Because if you are not responsible of your own happiness, who would be? I also of course like to make my love ones happy. I like to surprise, make them feel that they're worth of something. I want that they will feel secure, safe that I am in their lifes. If I care of someone, I don't afraid, not only say it, but show it.

And how we can be happy with those, who makes us unhappy. Those times, I am brave enough, and honest enough to open my mouth and tell them that I am a bit unhappy now, I feel myself unworthy. Is it wrong that I recognize what is best for me? Sometimes I think if it's a bit egoistic, narcissist if I know myself that well, that I know and realize to settle and put my own happiness front of other's, especially when I feel that they don't give me what I think I deserve. Nobody shouldn't settle for a less. Settle to be unhappy, unworthy. We deserve, what we think it's the best for us. And we settle for that, what we think we deserve. 

Sometimes I thought that I have found "the one", well, maybe he was the right, big love for me. But I wasn't for him. Because we all know, everyone of us know, if you love someone, you're ready to do everything what it takes. And he wasn't.

Instagram @thebettermanproject

Arvokasta lauantaita ihanat, tuntekaa itsenne arvokkaaksi, antakaa muiden näyttää teille kuinka arvokkaita olettekaan. Näyttäkää muille kuinka arvokkaita he ovat teille. Haleja!

Precious Saturday lovely ones, feel yourself precious, let others to show you how much worth you are. Show to others how precious they are to you. Hugs!