3 värin täytekakku gluteeniton

Opin joskus isosiskoltani, että kun pitää tehdä isompi kakku nopeasti niin se kannattaa tehdä kääretorttulevyistä. Tässä lähti taas vähän lapasesta värileikkien kanssa, ja syntyi kolmen värin kakku! Ideana on siis tehdä kolme kappaletta olevia pohjia.
Pohja:
4 munaa
2 dl sokeria
2 dl gluteenitonta jauhoa
1 dl perunajauhoa
1 tl leivinjauhetta
karamelliväriä maun mukaan
Täyte:
mustikkahilloa
Suklaamoussea (pussin ohjeen mukaan)
kostutukseen: Vaniljamaitoa (3 dl maitoa ja sekoita siihen 1 tl vanijasokeria)
Kortistelu:
Kermavaahtoa
Vaahdota munat ja sokeri vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet keskenään jaa siivilöi vaahtoon. Värjää karamellivärillä jokainen pohjataikina eri väriseksi.
Levitä leivinpaperi pellille ja kaada taikina siihen. Tasoita nuolijalla. Paista uunin alatasolla 180 asteessa noin 8 minuuttia.
Aseta pöydälle toinen paperi, ja ripottele hienoa sokeria sen päälle. Käännä paistettu pohja tämän päälle katolleen ja poista uunissa ollut leivinpaperi. Kostuta ja täytä. Nosta seuraava pohja päälle ja taas kostutus ja täyttö. Kun kaikki kolme ovat päällekäin, leikkaa reunat suoriksi ja koristele kakku.