Fudgemuffarit valkosuklaakuorrutteella, gluteeniton

Muffarit ovat hauskoja kun niitä voi muunnella niin erilaisiksi kotoa löytyvien ainesten mukaan. Niitä on myös mukavan nopea tehdä kun vieraat ilmoittavat tulevansa tunnin päästä. Tuumasta toimeen siis. Pääsinpäs samalla testaamaan vasta ostamiani Dr.Oetker leivontajuttuja.

Ainekset (tästä määrästä tuli 10 isoa muffinssia):

3 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteeniton pullajauhoseos

2 dl hienoa sokeria

2 tl leivinjauhetta

2 tl vaniljasokeria

1 pss Dr.Oetker Fudge Chunks Caramel

1 dl kuohukermaa

2 munaa

1 dl juoksevaa margariinia

1 dl Mansikka-raparperi makuvettä

3 tippaa appelsiiniesanssia

Kuorrutus:

Dr. Oetker Choco Cover White Chocolate -kuorrutetta

nonparelleja

Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa. Lisää joukkoon munat, nesteet ja margariini. Sekoita tasaiseksi. Annostele vuokiin.

Paista 225 asteessa uunin keskitasolla noin 12-25 minuuttia.

Anna jäähtyä hetken ennen täytteen levittämistä.

Pehmitä kuorrutetta mikrossa sulatusteholla 1 min ja puristele tasaiseksi. Koristele nonparelleilla ja anna jähmettyä jääkaapissa 10-15 minuuttia.

Kommentti: Kuten kuvasta näkyy, niin minä sulatin hieman liikakin ja tulos oli vähän liiankin juokseva. Kuorrute vähän tuppasi valumaan reunoille.