Hävikkiviikon kunniaksi - mitä tehdä jääkapin jämistä (gluteenittomana)

Hävikkiviikon kunniaksi - mitä tehdä jääkapin jämistä

Jäikö päivälliseltä muusia? Ehkä eiliseltä hawaijin pataa? Onko jääkaapissa epämääräisiä nökkösiä sitä sun tätä? Tässä vinkkejä niiden hyödyntämiseen. Koska ruoan roskiin heittäminen on sama kun heittäisi suoraan rahaa roskiin, olen Hävikkiviikon kunniaksi kerännyt tähän juttuun vinkkejä jämien hyödyntämiseen. Olen usein sanonut, että pizzat ja piirakat ovat käteviä kun niihin voi käyttää jääkaapin jämät. Tässä jokunen esimerkki nöttösten hyödyntämiseen:

Perunamuusin jämistä syntyy pienellä vaivalla herkullisia perunarieskoja (klikkaa tästä ohjeeseen)

Välipalaksi piirakka jääkaapin jämistä (klikkaa tästä ohjeeseen).

Gluteenittomat leipärullat kätkevät myös näppärästi sisälleen jos vaikka mitä (klikkaa tästä ohjeeseen)

Hawaijin pata voi jatkaa vielä piirakan muodossa (klikkaa tästä ohjeeseen).

Kinkkua ja kasviksia? (Tästä ohjeeseen)

Tämä iltapalapiirakka muuntuu myös moneksi täytteitä vaihtelemalla (klikkaa ohjeeseen)

Jääkaapin jämät -piirakka on ollut kautta aikojen yksi suosituimmista ohjeistani (klikkaa tästä ohjeeseen)

Ja viimeisenä, vaan ei vähäisimpänä Nakkipiilo-pannupizza jota taidankin tehdä tänään perjantain kunniaksi! (Tästä ohjeeseen).

Painathan alla olevaa tähteä, jos tykkäsit ohjeista. Kiitos.