Iso täytekakku helposti ja nopeasti, gluteeniton

Opin joskus isosiskoltani, että kun pitää tehdä isompi kakku nopeasti niin se kannattaa tehdä kääretorttulevyistä. Ei tarvitse miettiä vuoan kokoa, eikä jää keskeltä raa'aksi. 

Ideana on siis tehdä kolme kappaletta alla olevia pohjia:

Pohja:
4 munaa
1,5 dl sokeria
1 dl gluteenitonta jauhoa
1 dl perunajauhoa
1 tl leivinjauhetta
 

Täyte:
aprikoosihilloa
Suklaamoussea (pussin ohjeen mukaan)
kostutukseen: mehua tai limpparia. Itse tykkään käyttää Spritea.

Kortistelu:
Kermavaahtoa, nonparelleja

Vaahdota munat ja sokeri vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet keskenään jaa siivilöi vaahtoon. 
Levitä leivinpaperi pellille ja kaada taikina siihen. Tasoita nuolijalla. Paista uunin alatasolla 180 asteessa noin 8-10 minuuttia.

Aseta pöydälle toinen paperi, ja ripottele hienoa sokeria sen päälle. Käännä paistettu pohja tämän päälle katolleen ja poista uunissa ollut leivinpaperi. Kostuta ja täytä. Nosta seuraava pohja päälle ja taas kostutus ja täyttö. Kun kaikki kolme ovat päällekäin, leikkaa reunat suoriksi ja koristele kakku.