Kinkku-vuohenjuusto-möttöset, gluteeniton

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
N. 25 kpl
Taikina:
4 dl gluteenittomia jauhoja
250 g margariinia
1 tl leivinjauhetta
1 prk (250 g) maitorahkaa
Nypi rasva, jauhot ja leivinjauhe murumaiseksi seokseksi ja lisää maitorahka. Sekoita tasaiseksi. Kääri taikina muovikelmuun ja laita jääkaappiin.
Tee sillä välin täyte:
3/4 dl pitkäjyväistä riisiä
1 pss kinkkusuikaleita
1/2 dl kurkkusalaattia
1/2 mietoa, makeaa chilikastiketta
Pippuria
Suolaa
Vuohenjuustoa (sellaista jossa ei ole kovaa reunusta)
Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta vesi pois. Sekoita kaikki muut ainekset paitsi vuohenjuusto kulhossa sekaisin.
 
 

Kauli taikina jauhotetulla alustalla ohueksi levyksi ja ota pyöreällä muotilla kiekkoja siitä. Kauli jämäreunat aina uudelleen ja ota taas kiekkoja siitä.
Nosta kiekolle ruokalusikallinen täytettä ja laita täytteen päälle pala vuohenjuustoa. Nosta taikina kolmelta reunalta täytteen päälle ja nipistä kolmion muotoisiksi.
Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.