Mangoruudukko piirakka, gluteeniton

Sunnuntain kunniaksi kahville kaveri. Helppo ja nopea piirakka, jossa yhdistyy kermaviilin pehmeys ja mangohillon makeus.

Mangoruudukkopiirakka

Pohja:

  • 0,5 dl sokeria
  • 2,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen gluteeniton pullajauhoseos tai vaalea jauhoseos
  • 0,5 tl leivonjauhetta
  • 1 dl juoksevaa margariinia (tai sulatettua voita)
  • 2 rkl vettä
  • 1 kananmuna

Täyte:

  • 200 g (1 prk) kermaviiliä
  • 1 dl sokeria
  • 1 kananmuna
  • 1 tl vaniljasokeria

Päälle:

  • 150 g (1prk) Jam It- mangohilloa

Voitele piirakkavuoka (halk 25 cm). Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää joukkoon sula rasva, vesi ja kananmuna. Sekoita tasaiseksi. Taputtele vuoan pohjalle ja reunoille.

Sekoita täytteen ainekset keskenään ja levitä pohjan päälle. Laita mangohillo purstotuspussiin ja pursota raitoina kermaviilin päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.