Nakkipiilo-pannupizza eli Nazza, gluteeniton

Huom! Tämä ei sitten tosiaankaan ole mikään kevytversio, vaan ennemminkin viikonlopun superhypermättö.

Näin idean jossain ulkolaisella nettivideolla vähän aikaa sitten. Siinä oli tehty samantyylinen, mutta lehtitaikinasta. Kokeilin sitä, mutten saanut siitä hyvää gluteenittomana. Otin toiseen yritykseen luotto-pizzapohjani ja tästähän tulikin jo syötävä. Tai kummasti se ainakin hupeni. 

Pohja:
3 dl lämmintä vettä (42 astetta)
1 rkl siirappia
1 tl suolaa
1/2 pussia kuivahiivaa
1/2 dl öljyä
4 dl Virtasalmen Viljatuotteen Pullajauhoseosta

Mittaa vesi, siirappi ja suola kulhoon. Sekoita kuivahiiva desiin jauhoja ja lisää taikinaan. Lisää myös loput jauhot ja vaivaa reilusti. Lisää öljy loppuvaiheessa. Ei tarvitse kohottaa.

 

 

Täyte 1:
Nakkeja
Ketsuppia
BBQ-kastiketta

Kauli taikina ohueksi. Leikkaa vuokan pohjan kokoiseksi ja aseta vuokaan.
Kauli loppu taikina suikaleiksi. Voit leikata ylimääräisiä pois ja kaulia uudelleen. Levitä taikinan päälle ketsuppi ja BBQ-kastike. Aseta nakit jonoon taikinan päälle ja sulje taikina nakkien päälle. Leikkaa pätkiksi. Tässä leikkasin 3 palaa yhdestä nakista.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Asettele nakkirullat vuokan reunoille.
Anna taikinan kohota noin 10 min.
Esipaista 225 asteessa noin 10 minuuttia.
Tee tällä välin pizzatäyte.

400 g naudan jauhelihaa
suolaa
Pippurisekoitusta
Ketsuppia
BBQ-kastiketta
Pizzamaustetta
Tomaattia
Juustoraastetta

Ruskista jauheliha ja mausta se suolalla sekä pippurilla.

 

 

 

 

 

Sivele ketsuppia ja BBQ-kastiketta esipaistetun pohjan keskiöön. Ripottele pizzamaustetta ja kaada jauheliha pohjan päälle. Levitä juustoraastetta täytteen päälle, sekä myös nakkien päälle.
Paista 225 asteessa noin 12-15 minuuttia, kunnes juusto alkaa saamaan hieman ruskeaa väriä.
Jos haluat vielä lisäpotkua, niin laita nazzan päälle esim. chilimajoneesia.