SitruunaTiikeri (tosi helppo) gluteeniton

Tästä ohjeesta voit helposti tehdä karpalotiikerin tai vadelmatiikerin tai mitä niitä vissyn makuja onkaan, eli saat helposti ohjeeseen vaihtelua kun vaihdat vissyn makua.
5 dl gluteenittomia jauhoja
2,5 tl leivinjauhetta
2,5 tl vaniljasokeria
3,5 dl sitruunavissyä
3 kananmunaa
150 g juoksevaa margariinia
2 rkl kaakaota
Jos et käytä pullomargariinia niin sulata ja jäähdytä voi tai margariini ensin.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muut aineet hyvin sekoittaen. Ota noin puolet taikinasta toiseen kulhoon ja sekoita tähän kaakao. Kaada voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan kerroksittain molempia taikinoita.
Paista 175 asteessa uunin alatasolla noin 50-60 minuuttia. Anna jäähtyä 10 minuuttia ennen kumoamista.