Värikäs täytekakku gluteeniton

Tämän täytekakun idea syntyi ulkona vallitsevasta harmaudesta, jolle halusin vastapainoa! Tässä kakussa on väriä sisälläkin!



Pohja:
4 munaa
2 dl sokeria
2 dl gluteenitonta jauhoa
1 dl perunajauhoa
1 tl leivinjauhetta
sinistä ja punaista karamelliväriä
Täyte:
hilloa
vispattua kermavaahtoa
Kostutukseen limpparia tai mehua
Kortistelu:
Sokerimassaa
Vaahdota munat ja sokeri vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet keskenään jaa siivilöi vaahtoon. Jaa taikina kolmeen kulhoon, värjää karamellivärillä yksi punaiseksi, toinen siniseksi ja yksi jää vaaleaksi.
Kaada taikinoita raidoiksi voideltuun vuokaan ja paista uunin alatasolla 180 asteessa noin 30-35 minuuttia.
Jäähdytä ja leikkaa kakkupohjaan kaksi väliä. Kostuta pohjat, levitä väleihin hilloa ja kermavaahtoa. Jos käytät sokerimassaa kuorrutukseen, levitä kakun päällä ohut kerros kermavaahtoa.
Käytä sokerimassan kaulimisessa alla ja päällä tomusokeria, jottei massa tartu kiinni. Kauli ohuksi levyksi, siirrä kakun päälle ja leikkaa ylimääräiset reunat pois. Tee kukkasia, tai muita koristeita mielesi mukaan. Massoja saa valmiiksi värjättyinä, mutta valkoista massaa voi värjätä karamelleväreillä. Kiinnitykseen voi käyttää kermavaahdoa tai hilloa.