Herrasmiehen seuranhaku

Iltaa!
Olen Pena, herrasmies voimakkaalla huumorintajulla. Entinen kenttähevonen ja tuntihevonen, nykyinen Jekkumestari. Kokoa minulla on tositosi reilusti, niin kuin miehellä kuuluukin olla. Sanoisin olevani näiden maiden kuningas. Henkilökohtainen orjani (itseään puhuttelee mamina) sanoo minun olevan valtava persoona.

Etsin itselleni seuralaista paristi viikossa, lähinnä kouluun ja maastoiluun. En ole niin tarkka siitä, oletko lady vai gentleman, kunhan sinulla on hyvät tavat. Etsin sellaista seuralaista, joka RAKASTAISI kyltymättömästi minua ja myös (kuulemma huonoja) vitsejäni. Tykkään ruuasta ja tarhailusta. Ratsastaessa pitkät toistot alkavat helposti kyllästyttämään, on sitä yhtä ja samaa ympyrää jo ehditty aiemminkin kiertämään...

Taidan perus heA asiat silloin, kun kuskin kanssa kemiat kohtaa. Muulloin etenen käsijarru päällä. Ja aluksi toki aina kokeilen käsijarruvaihdetta. Muutenkin tykkään säännöllisesti kiemurrella ja jekuttaa etten ymmärrä. Oikeasti ymmärrän, mutta olenkin tällainen vitsiniekka. Pitää aina tarkistaa, että saanko tänään päättää tahdin. Haluaisin sen tehdä! Peräkin saattaa napakasti lentää, jos mielestäni väärin perustein saan raippaa. Jos partneri pääsee perille jekuistani, niin sitten luovutan ja olen sulaa vahaa.

En tykkää hölskyvistä, tasapainottomista ja paukuttavista ratsastajista - kuka sellaisen kanssa muka haluaisi liikkua eteenpäin, melko raskasta... Minua saa ratsastaa pienillä avuilla, kun olen hyväksynyt seuralaiseni. En ole mikään liikeihme, kaukana siitä. Enkä koskaan mene sikakovaa, tai ehkä edes kovaakaan. Linjoista täytyy pitää huolta, eikä kuluttaa liikaa kaloreita! Teknisesti olen kuitenkin osaava äijänköriläs.

Yhteydenotot henkilökohtaiselle orjalleni. Ethän ota yhteyttä, jos etsit helppoa TAI automaattia hevosta. Minulla on omatkin aivot, kiitos vaan!! Asun Talli Sundbergilla Kotkassa.