Hevosen tuoksuinen joulu

Tässä on tullut pidettyä pientä hiljaisuutta blogin osalta, on ollut aika levätä ja toisaalta kädet on ollut täynnä kaikkea epämieluisaakin. Tässäpä kuitenkin joulun tunnelmia! Me vietimme osan joulusta Kotkassa ja osan Kouvolassa. Olennaisena osana oli päivittäin tietenkin perheen karvaiset jäsenet.

Hepat innoissaan joulurekvisiitasta... :D
Jokaiselle hepalle oma nimikkopipari!
Papparainen pian 20v ja koiruudet. Kessukin uskalsi mamin turvin tulla hevosta lähelle :)
Reetan taiteilema upea joulukalenteri <3 Joka päivä siis ilmestyi uusi kuva tallin kaikista ratsukoista tai hevosista kerrallaan ja jouluaattona talliporukan tuore ryhmäkuva :) (Tarkoituksella blurrattu)

Toivottavasti kaikilla on ollut rentouttava joulu! Me olemme saaneet olla yhdessä ja syöneet itsemme ähkyyn, ihanaa. Pääsin Kouvolassa saunaankin pitkästä aikaa <3 Päätimme pitää "materiaalivapaan" joulun, joten mitään lahjojakaan ei vaihdettu perheen sisällä. Laitoimme vähän rahaa erilaisiin tarkoituksiin, itse laitoin Rescueyhdistys Kulkureille.

Lalan kanssa on ikävästi ollut pientä vastoinkäymisten kanssa taistelua ja se on ikävästi varjostanut tätä aikaa. Viime viikolla se sai polkaistua ison vekin takajalkaansa ja alkoi sitä turvottelemaan. Kun se saatiin kuntoon, niin tuli seuraava ongelma eteen. Tänään siis treffit eläinlääkärin kanssa! :D Jes.