HorseFair & kevään uusia tuulia ja pölyjä

No semmosta. Ei mennyt edes kauaa saada jotain sanottavaa tänne blogiinkin HorseFairista, kun edellinen tietokone otti lopputilin ja oli hieman hankaluuksia saada kaikki tuotokset uuden koneen haltuun :D

Helsinki HorseFair oli tosiaan jo maaliskuussa. Lähdin käymään messuilla siltä kantilta, että olisin toteuttamassa sitä joka tytön haavetta josta aikaisemmassa postauksessa jo puhuinkin, eli omaa tallia. Sen osalta messut olivat pettymys. Ostosreissuna ja ihan hauskana kisamiljöönä messut kyllä onnistuivat tälläkin kertaa, mutta hevosen omistajalle mitään erityistä tarjontaa ei kuitenkaan ollut.

Fortumin pisteellä tuli piipahdettua tutustumassa HorsePower palveluun. Se siis toimittaa tallille kuivikkeet ja tyhjentää lantalan samalla. Mihinkään hintatietoihin ei kuitenkaan tullut perehdyttyä, sillä palvelu ei ainakaan vielä ole saatavilla täällä Kymenlaakson nurkassa. Ideana kuitenkin kuulostaa aika helpolta ja kätevältä tallinpitäjälle.

Staffansbergin tallin pisteellä tuli tutustuttua Röwer&Rüb karsinaelementteihin. Jos ei jää rahasta kiinni, niin omaan talliin tulisi ehdottomasti tämän malliston upeat karsinat. Hinnaltaan eivät toki ole mitenkään edullisia. 

Messuilla oli myös esillä yksi Avantin malli. Siihenpä nämä osiot tallinpitoa ajatellen päättyivätkin. Shoppailureissulle lähteneille messuvierailijoille käynti ei varmasti ollut kuitenkaan turha.

Meillekin on selkeästi pikkuhiljaa tullut kevät, kun iskee into alkaa puunaamaan kaikkia mahdollisia varusteita. Tulipa sitten kasailtua Lalalle kolmet käyttökelpoiset suitset. Saihan siihen tovin vierähtämään, kun "varaosa laatikkoa" pengoin. Lala onkin kohta ollut minulla jo vuoden. Pitäisi yrittää saada siitä jotain ennen ja jälkeen -materiaalia aikaiseksi. Lalaankin on iskenyt kevät. Halusi ottaa vähän hamsterilookkia auringonpaisteen kunniaksi, mysteeriksi jää oliko laukaisija jokin siitepöly vai vihreä ruoho. Mukavaa pientä hämmästelyä sai taas aikaiseksi :D

Tämä kevät on ollut kyllä harvinaisen veemäinen, ensin on pitkä, märkä ja kylmä talvi ja sitten tää kevätkin vain junnaa eikä lähde kunnolla käyntiin. Nyt alkaa olemaan jo valoa tunnelin päässä, luojan kiitos... Alkaa vain hieman huumori loppumaan, kun tässä mennään jo kolmatta kuukautta koirien kanssa tällä setillä:

Kiitos, riittää jo!

No mutta, sitäpä jäädään nyt puntit tutisten odottelemaan tulevaisuuden kuvioiden lukkoon lyömistä :) Näiden myötä alkaa tänne blogiinkin tulvimaan aika reilusti ainakin minua itseäni innostuttavaa sisältöä! Pari viikkoa kun tässä maltetaan, niin alkaa isot pyörät pyörimään, odottavan aika on pitkä. On ihan liian siistiä härdelliä luvassa!!!