Keskityin vähän itseeni ja söin sanani

Jospa ensin omat kuulumiseni ja sitten seuraavaan erään hepolaisten :)

Ja psssssttt huom, nyt uutena ominaisuutena blogissani käytössä helppo Facebook-tilillä kommentointi! :)

Vuosi on alkanut kohtalaisen iisisti, sillä vielä en ole tehnyt töitä vaan keskittynyt ainoastaan kouluun ja lepoon. Vihdoinkin on alkanut viimeinen työharjoittelujakso, tai oikeastaan sitä alkaa olemaan jo 3 viikkoa takana, 4 jäljellä. Sitten vain kaikki teoriapuolen hässäkät kasaan ja tässä on valmis terkkari!! Häiden suunnittelu saa siis tauottaa taas hetkellisesti. Tammikuussa kerkesin käymään kuitenkin Love Me Do -messuilla Helsingissä! :) Tällä kertaa lähdin kaasoni Elinan kanssa ihan vain kiertelemään ja nautiskelemaan, enkä ottanut järkkäriä mukaani.

Hääpukujen muotinäytös oli taas ehdottomasti yksi reissun kohokohdista :)
Ihanaa hillittyä kimallusta kutsuissa <3
Käytiin myös Glitterinistin ständillä ottamassa aivan mahtavat messumeikit naamalle! :D Glitternisti tekee nimensä mukaisesti kimaltelevia teemamaskeerauksia esim. polttareihin tai häihin.
Vihkisormus ehdokkaiden mallailua

 

Ja vietettiin meillä kihlauksen vuosipäivääkin tammikuussa <3 Sen kunniaksi syötiin järkyttävän hyvät pihvit Linnoitusravintola Kamussa.

 

Nyt ollaan myös rangan sekä nivel- ja hermokipujen kanssa siinä pisteessä, että kuntoutus on edennyt TODELLA hyvin. Siitä kiittäminen maailman parhaan naprapaatin Petteri Kosken (Selkäklinikka ERGO). Kukaan ei ole koskaan ennen selittänyt magneettikuviani minulle niin hyvin ja kärsivällisesti kuin hän, ja sen ansiosta ymmärrän omaa kroppaani aivan eri tavalla kuin aiemmin. Jouduin kuitenkin syömään sanani salitreenin suhteen. Naprapaatti osasi kolauttaa täydelliseen motivaatiopisteeseen : harjoittelun avulla ratsastukseni paranee ja ilman sitä se varmasti huononee entisestään kipuja väistellessä. Siispä sitä aikaa vain kertakaikkiaan oli raivattava rautojen heiluttelulle. Koska horsegirlforlife :D

Naprapaatti teki minulle kuntouttavan osan saliohjelmastani ja loppuosuudelle päädyin osallistumaan FitFarmin Bikini Challengeen! Halusin, ettei tässä opintojen lopulla minun tarvitse itse miettiä tästä tuntemattomasta asiasta yhtään mitään ja vaivata päätäni. Bikini Challenge on siihen täydellinen, sillä sain tosi hyvät ohjeet videoineen saliharjoitteluun sekä monipuolisen ruokavalion. Aloitettiin projekti yhdessä Elina-kaason kanssa ja yhdessä onkin ollut huomattavasti hauskempaa ihmetellä uusia juttuja. Eipä itseasiassa ole pitkään aikaan ollut näin hyvä olo ja nyt sinne salille lähtee jopa mielellään vaikka aika olisikin tiukassa. Ei ole ollut juuri ollenkaan hermo- tai heijastekipuja ja pelkästään jo se saa aikaan uudesti syntyneen olon. Ja ehkäpä tuosta ruhosta vähän makkaraakin sulaa! :D