Liebster Award

Niin paljon että riittää -blogin Anni heitti minulle blogihaasteen, kiitos tästä! :D Haasteen idea on tehdä vielä pienempiä ja kasvussa olevia blogeja tutummaksi verkostoitumalla ja linkkaamalla blogeja. Pikkufaktoja bloggaajista! Joten sinä kenet haastan, tässä vielä ohjeet:

  1. Kiitä sinut nimennyttä bloggaajaa ja laita linkki hänen blogiinsa.
  2. Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen.
  3. Nimeä ja linkkaa Liebster Awardin ansaitsevat blogit.
  4. Keksi 11 uutta kysymystä nimitetyille.

 (pssssttt.... vielä on aika osallistua arvontaan blogissani! Tästä pääset arvontaan)

 

Ja nyt sen pidemmittä puheitta, sain itselleni vastattaviksi nämä kysymykset:

1. Mikä on tärkein arkirutiinisi?
- Tärkein arkirutiinini lienee se, että katson peiliin ennenkuin poistun kotoa. Milloin on kaakaota suupielessä, hammastahnaa leuassa tai toinen kulmakarva meikkaamatta. En varsinaisesti ole aamuihminen.... :D

2. Mitä haluaisit vielä saavuttaa elämässäsi?
- Haluaisin tehdä työtä, josta saan voimaa arkeen ja jota rakastan. Ja haluaisin ehdottomasti myös perustaa perheen, rempata talon ja kiikutella vierekkäisillä kiikkutuoleilla harmaantuneina meidän talon kuistilla, yhdessä tuon miehen kanssa.

3. Mikä on erikoisin taitosi?
- Öööö.... No tämä on oikeasti aika paha kysymys. En nyt tiedä onko se niinkään taito, mutta mulla on aika vahva "noitavainu". Luen melko tarkasti ihmisiä, vaistoan aika pienetkin eleet ja hoksaan mitä on meneillään :P 

4. Rakkain harrastuksesi?
- Lienee aika selvää jo, eli tämä elämäntapahevostelu sisältäen kouluratsastuksen :) Kallista terapiaa, sielujen harmoniaa.

5. Oletko aamu- vai iltaihminen?
- No yleisestiottaen ehdottomasti iltaihminen. Toisinaan on merkillisen virkeitä päiviä, jolloin asiat onnistuvat jo aamusta. Minun alallani aamuvuorot alkavat 6.30-7.00. Tämä tarkoittaa sitä, että kello pitää olla ihan epäinhimillisen ajoissa soimassa, joskus viiden aikaan. Se kyllä kurittaa sisimpää ihan hitokseen. Klo 7 mennessä olen jo täysin toimiva ihmisolento onneksi, ja siinä mielessä nautin kuitenkin enemmän aamuvuoroista, että vapaa-aika jää sinne iltaan jolloin olen oikeasti hereillä. Ennen iltavuoroja en yleensä kykyene kunnolla käynnistymään ja tekemään mitään järkevää vähäisellä vapaa-ajallani :D

6. Milloin viimeksi itkit, ja miksi?
- Viimeaikoina olen itkeä pillauttanut vähän väliä. Ikävääni, hääohjelmia katsoessa, vauvan ensirääkäisyt kuullessani, tavaroiden tippuessa käsistäni.... Vähän kaikella mikä nyt vaan suuria tuntemuksia aiheuttaa, iloisia ja surullisia. Itku on ihan ok eikä niin iso juttu.

7. Oletko enemmän harkitseva vai impulsiivinen?
- Hahahaha tämän kysymyksen lukiessani oli pakko purskahtaa ihan äänen nauruun! :D Näen mielessäni ne ilmeet ja kuulen vastaukset, jos tätä samaa kysyttäisiin mun perheeltä ja ystäviltä minusta... Olen melko impulsiivinen, sillai varovaisen pikkusesti ihan..... Heh.

8. Bravuurisi keittiössä?
- Kanaa, vuohenjuustoa ja lisuina paahdettuja uunikasviksia <3

9. Mitä sanoisit 10 vuotta nuoremmalle itsellesi?
- Olin silloin 16-vuotias, juurikin näin keväällä yläasteen viimeisiä hetkiä viettelevä. Ei mulla oikein mitää sanottavaa ole, muutakuin et hyvä meininki jatka samaan malliin ;) Ne oli vielä aika leppoisia ja huolettomia aikoja!

10. Mottosi?
- "Sleep doesn't help if it's your soul that's tired". Eli, pidä huoli itsetäsi ja kuuntele itseäsi <3

11. Mikä saa sinut nauramaan?
- No aika helpolla saa tämän hölmöläisen röhönauruun. Olen aina ollut sellaista aika eläväistä sorttia ja nauran paljon :D Pitäähän se elämästä nauttia.

Oma haaste lähtee eteenpäin , heti kun kerkiän kysymykset miettiä! :D Tänään ei ole kelloton päivä, joten se on hylättävä mukava toimistotuoli ja lähdettävä liitämään etiäppäin!