Love Me Do -häämessut, paljon(!!) kuvia!

I H A N A A .... !

Kaikkien opiskelu- ja työkiireiden keskellä meidän häiden suunnittelu on ollut ihan totaalijäähyllä. Paikkaa on yritetty etsiä, muttei oikein mihinkään ole ehditty mennä katsomaan. Puolen vuoden "nettietsinnän" jäljiltä fiilis alkaa olevan vähän epätoivoinen, onkohan meille edes sopivaa paikkaa tällä seudulla... Juuri eilen laittelin sähköpostia remontoidulle Kotkan Klubille päin, mielenkiinnolla odotan vastausta :) Lisäksi olisi haaveissa ehtiä katsomaan myös Kirjokiven Kartanoa.

Tänään kuitenkin kaappasin yhden kaasoni kyytiin, ja suunnistettiin Helsinkiin Kaapelitehtaalle, Love Me Do -häämessuille. Messut olivat ensimmäinen laatuaan minulle, ja voi että oli ihanaa <3 Aloitettiin messut Esko Eerikäisen juontamalla kansainvälisellä häämuotinäytöksellä (lisätietoja näytöksen puvuista, kukista ym, TÄSTÄ). Ensin kuvia näytöksestä, olkaapa hyvä!

Tässä puvussa oli kauniisti liikkuva helma
Erilainen, vähän rohkeampi puku.
Kaunista kirjailua pitsistä ja paljeteista <3
Yksinkertaisen kaunis A-linjainen puku vähän simppelimmällä kirjailulla.
Tässä kauniisti laskeutuvassa puvussa oli upea avonainen selkä, josta harmillisesti en saanut hyvää otosta.
Vähän runsaampaa helmaa.
Sopivasti blingiä ;)
Ja vielä vähän isompaa helmaa!
Tykkään tällaisista helmoista, mitkä eivät ole ihan tasalinjaisia.
Tämä oli kiva lisäys, vähän country tyylinen häämekko.

Näytöksen jälkeen kiersimme messualueen muutamaan kertaan. Nappailin kuvia vähän sieltä täältä, paljon kaikkea ihanaa näköpiirissäni! Kaikki näytteilleasettajat löydät Love Me Do -häämessujen nettisivuilta.

 

Ja pakkohan se oli itsekin yhtä häämekkoa käydä sovittamassa.... Puku ei ollut ihan se mitä haen vaikka helma olikin upea, se myös oli väärän kokoinen eikä sitä muutenkaan olosuhteista johtuen puettu kunnolla päälle. Jonoa oli siis paljon ja messutilat eivät muutenkaan se optimaalisin paikka The Dressin etsimiselle. Mutta ah, kyllähän siitä vähän morsianfiilistä irtosi <3

 

Ja mukaan kotiin tarttui paljon ideoita takaraivoon sekä rutkasti selailtevaa, hyvää viikonloppua kaikille puspus!