Purkutavara hevostallin raksailuun

Tämä meidän remontti tuntuu hetkittäin pelkältä ikuiselta purkamiselta ja repimiseltä. On siinä joku hyötykin onneksi, sillä hevostalliin käyttöön vapautuu ihan järkevää materiaalia.

Esimerkiksi olohuoneen ja keittiön sisäkatoista on purettu tuosta päältä vastakkaiseen suuntaan olleet lankut, jotta saatiin seinälevyt hyvin irti. Olen pähkäillyt aitavalintaa hevosten tarhaan, mutta kun näin millainen kasa meidän pihalle alkaa kertymään lankkua oli valinta aika simppeli. Ainakin puolet aidasta tulee ilmaiseksi omasta talosta. Tarhaan tulee siis lankkuaita, jonka maalaan valkoiseksi ja laitan sähkölangan kiertämään aidan sisäpuolella. Sitten joku kaunis päivä kun on ylimääräistä rahaa (hekoheko) niin laitan ne EquiSafe muoviputkiaidat.

Yksi kasoista
Naulojen poistopiste

Olen myös miettinyt karsinoiden seinämateriaalia kovasti. Tässä muistin virkistämiseksi vähän kuvaa tallista.

Ajattelin laittaa etu- ja väliseinät ihan vanerista, mutta vähintään etuseinät maalata valkoisiksi. Myös seinät maalataan uudestaan valkoisella. Koska haluan ehdottomasti kauniin talliin, haluan kaiken näyttävän viimeistellyltä vaikka se vanhaa ja edullista onkin. Kaltereiksi sain idean etsiä käsiini purkutavarana vanhaa rauta-aitojen elementtiä, sängynpäätyjä jne millä saa koristeellisempaa ilmettä aikaiseksi. Uutenahan ne maksavat mansikoita, mutta lähdetään nyt ensin metsästämään purkutavarana edullisemmin :) En tähän hätään löytänyt kuvaa, jossa elementtejä olisi vastaavalla tavalla käytetty. Tässä nyt kuitenkin itse aidasta kuvaa, jotta hahmottuu millainen tyyli on haussa. Pinnat toki käsittelisin.