Tallireissu "pikakelauksena", eli pätkiä meidän päivästä! (video)

Tänään on ollut vähän kenkku päivä eikä oikein runosuoni syki. Tuli sitten mieleen, että joskos sitä vain tyytyisi kuvailemaan pätkissä meidän päivän hääräilyjä :)

Tässä siis minun peruskuviot yhden hevosen osalta, karsinan putsaus kuuluu vielä päivän vakioiden listaan mutta ihan ei riittänyt huumori kuvailla sitä ja yrittää yhdellä kädellä tehdä samaan aikaan. On muuten harvinaisen haastavaa tehdä yhtään mitään yhdellä kädellä. Jatkossa pitää kehittää jotain muita taktiikoita tähän videoimiseen!

En ole mikään elokuva-alan ammattilainen, älkää välittäkö tärisevästä kädestä ja pätkivästä musiikista ;) Musiikkia tosiaan soittelen aina huvin ja viihteen vuoksi joko radiosta tai Spotifylla taustalla.

Jättäkää toki kommentteihin omien blogienne linkkejä, jos teiltäkin löytyy "tallirutiini" videoita! :) Kommentoimaan pystyy myös kirjautumatta Disqusiin. Blogi löytyy myös Facebookista.

Ja vinkki viitonen, tuosta "videoikkunan" rataskuviosta kun klikkaa niin saa asetukset auki ja vaihdettua laadun 720p HD, eli tarkemmaksi!

EDIT Kaikkea sitä oppii. Näköjään youtubessa on joku automaattinen tunnistin, ja taustalta kaikuvan musiikin kanssa tuli tekijänoikeusmuttia. Video ei siis näkynyt ensin tästä syystä, nyt onneksi tuolla youtuben (hitaaaaaaaaaaaaaaalla) ohjelmalla sain nämä hiertäneet ääniraitasekunnit poistettua. :) 

edit 2. Ainakin voisi opetella pitämään puhelinta vaakatasossa, kun kuvaa videota, tästä on sulhokin muistutellut useaan otteeseen muttei sitä ikinä vaan muista... :D