Trailerin pohja kannattaa vaihtaa ajoissa - ja edullisesti

Eräässä aiemmassa kirjoituksessani oli vinkkejä vaneritrailerin edulliseen ulkonäön kohentamiseen ( linkki tässä ). Tässä jutussa vuorossa edullinen pohjanvaihto! 

Kustannukset: uusi vanerilevy 70e. Ja levy on  paksu, yli 3cm. Etsivä löytää hyvälläkin hinnalla :) Itse irroitettiin vanha levy, sahattiin uusi sopivaksi ja laitettiin paikalleen. Kiitos isän ja sen työkalujen! 

Kuvassa vanha pohja. Asetin kopin heti käyttökieltoon, kun huomasin syksyn sateiden pehmittäneen hyvin pienen alueen vasemmasta takakulmasta. Koppi seisoi talven, ja talven aikana kosteus oli kiirinyt reunoja pitkin pidemmälle. Koppi päästi sadevettä niin lahjakkaasti sisälle. 

Itse olen aika hysteerinen trailerin pohjan kanssa, kauhukuvana mielessä pyörii aina liikenteessä lattian läpi mennyt hevosen jalka. Paljon näkee liikenteessä ties minkä kuntoista mörskää ja ei voi kuin ihmetellä miksei niitä huolleta. Jos on varaa pitää hevosta, niin vanerikoppia on todellakin varaa korjata. Vai onko pohjanvaihdostakin mielikuva kalliina operaationa? No, enivei, tässä uutta pohjaa, nyt voi turvallisin mielin kruisailla :)