Upea vuosi takana!

Vau mikä vuosi!! Jotenkin tuntuu että aika on mennyt tosi nopeasti taas ja vasta vaihtui vuosi 2018, mutta keskustellessani mieheni kanssa tämän vuoden tapahtumista oltiin molemmat päät pyörällä siitä mitä kaikkea tähän aikaan on mahtunut! Olen oppinut ja kasvanut (joojoo tosi kliseistä) paljon, enkä voisi olla onnellisempi ja ylpeämpi itsestäni ja elämästäni, mikä tuntuu todella hyvältä myös sanoa ääneen. Viimevuoden lopulla tuskailin ajatusta kevään koitoksista ja sen jälkeisestä elämästä kun hyppää kokoaikaisena työelämään omassa ammatissa. Olin myös hieman ahdistunut siitä pystynkö saavuttamaan asioita joita haluan myös työelämän ulkopuolella ja mitä ne haluamani asiat oikein edes ovat. Nyt vuoden jälkeen haluisin kyllä heittää yläfemmat itseni kanssa, sillä oikeasti lähdin selvittämään ja toteuttamaan niitä juttuja, ja se on antanut niin paljon onnea elämääni.

Kasasin aikajanan omista lempparihetkistä vuonna 2018, ja melkein itku tuli kun palasin näiden fiilisten pariin!

Maaliskuu

Mieheni polvistui ja kosi!! Oltiin järkätty kylpylähotelli viikonloppu meille, pitkästä aikaa yhdessä kahdestaan jossain muualla kuin kotona tai sen lähistöllä viettämässä laatuaikaa. Käytiin kylpylässä, syötiin hyvää ruokaa ja päivän jälkeen hotellihuoneessa odottikin tämä ihana yllätys. ❤️

Aloitin myös kirjoittelemaan tätä blogia, ensin itsekseni ja myöhemmin julkisesti. On ollut jotenkin todella luontevaa tehdä tätä ja oon niin iloinen että uskalsin tähän taas ryhtyä!

Huhtikuu

Palautettiin meidän valmis opinnäytetyö arvioitavaksi, jes! Vitsi oli mahtava fiilis kun oli pitkän uurastuksen jälkeen lähettää viimeinen sähköposti aiheeseen liittyen ja huokaista helpotuksesta. Toisaalta nautin opparin teosta, sillä aihe oli todella mielenkiintoinen ja tehtiin se ystäväni kanssa hyvässä yhteistyössä, mutta olihan siinä hommaa varsinkin kun kunnianhimo pakotti panostamaan vaikka muuten olisi puhti jo loppunut!

Toukokuu

Kaikki opinnot pulkassa ja nokka kohti Kyprosta ihanan ystävän kanssa. Tuota reissua oltiin kyllä odotettu, etenkin kun se itselle merkkasi kaikkien opintojen loppuun saamista ja ansaittua rentoutumista ennen työelämään siirtymistä! Kyproksen reissu onkin tähänastisista matkoistani hauskimpia ja tuo edelleen niin onnellisen olin muistellessa. ❤️ Toukokuun viimeinen päivä oli valmistujaiset ja sain terveydenhoitaja-sairaanhoitaja tutkinnon, vuotta etuajassa. Huh se oli kyllä hieno hetki. (Postaus lomasta täältä ja täältä)

Kesäkuu

Pidettiin yhteiset valmistujaisjuhlat mieheni kanssa, jossa juhlistettiin myös kihlajaisiamme kun ei opintokiireiden vuoksi pystytty aikaisemmin. Koko päivä oli superihana ja saimme viettää sen ystävien ja perheen kanssa enkä olisi voinut muuta toivoa kun olisi ollut enemmän tunteja vuorokaudessa! Valvoimme aamukuuteen ja kävelimme kahdestaan käsikädessä satamaa aamuauringossa kotiin... olin niin onnellinen siinä hetkessä. ❤️

Heinäkuu

Aloitin ensimmäisessä terveydenhoitajatyöpaikassa äitiys- ja lastenneuvolassa! Vaikka työmatkaa oli reilu tunti per suunta ja oli rankkaa matkata ja järjestää muuta elämää yhteen mutta vitsi mikä fiilis oli tehdä oman alan hommia ja vielä ihanassa työpaikassa. 

Elokuu

Lähdimme ystävän kanssa Espanjaan ihanalle pikku saarelle lomalle viikoksi! Samalla täyttyi tavoitteeni matkustaa ulkomaille kaksi kertaa vuodessa. Reissu oli niin rentouttava ja tuli juuri siiren aikaan kun sitä tarvitsinkin. 🙏🏼 (Lomasta postaus täältä)

Syyskuu

Vietimme ihanan kesänlopettajaisviikonlopun ystäväporukan kanssa mökillä! Vuoden lempiasioita, vieläkin tulee niin hyvälle mielelle kun muistelee. ❤️ Oli kaunis sää, älyttömän hyvää ruokaa ja nauru raiku. Näitä lisää! (Postaus viikonlopusta täältä)

Aloitin valmentamaan tanssia taas, vuoden tauon jälkeen tuntui hyvältä palata rakkaan lajin pariin! Ehdottomasti yksi parhaita päätöksiä tältä vuodelta. Odotan jo innolla mitä tanssi tuo taas tullessaan, suunnitelmia ensivuodelle on jo vireillä! 🤩

Joulukuu

Löydettiin meille oma ihana uusi koti! Oli tosi jännittävää tehdä päätös ja ostaa iki oma koti, kun on tottunut jo asumaan vuokralla, nyt kuitenkin aika tuntui oikealta kun molemmat työssäkäyviä ja muutenkin elämäntilanne kohallaan. Siitä alkoikin sitten tämän kuun mittainen remontti ja pikkuhiljaa nähnyt kun oma unelmien koti rakentuu ympärille meidän itsemme tekemänä. Vaikka onkin ollut rankkaa niin vitsi on kyllä siistiä kun eilen kannettiin tavarat sisään ja alkaa loppu häämöttämään rempan suhteen! (Postaus remppajutuista täältä)

Nyt uusi vuosi vaihtuukin uudessa kodissa ihan vaan meidän oman pikku perheen kesken, lasit kuohuvaa uudelle kodille ja upealle vuodelle, sitten nukkumaan sillä huomenna alkaa seiskalta työt. Kaikille ihanaa iltaa ja maailman parasta tulevaa vuotta!! ❤️